Yılın derbisi Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe ve Galatarasay arasında oynanacak. İki takımın tarafları nefeslerini tutmuş karşılaşmayı beklerken ünlü isimler skor tahminlerinde bulundu. İşte ünlülere göre maçın kazananı… 
GÜLBEN ERGEN
Galatasaraylı olarak başka bir şey söylememe gerek yok. 2-1 biz alırız. 
GİZEM KARACA
Gönlüm Galatasaray’ın kazanmasından yana. İlk yarı beraber biter. İkinci yarı ise 3- 2 Wesley Sneijder’ın golleriyle Galatasaray kazanır. 
ECE ERKEN
Biliyorsunuz ki koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. Fenerbahçe'nin kazanması bizim takımın işine yarar. O yüzden maçı 2-1 Fenerbahçe kazanır. 
HANDE ATAİZİ
Çok heyecanlıyım. Uzun süredir Fenerbahçe'nin sahasında kazanamıyoruz. Ama bu defa hislerim 2-1 Galatasaray'ın kazanacağını söylüyor. 
SİBEL CAN
Sibel Can: Ailece fanatik bir Fenerbahçeli olarak gönlümüz takımımızdan yana. Engin Can Miami’de, Melissa Londra’da ben ise küçük oğlum Emir’le maçı İstanbul’da izleyeceğiz. Şimdiden çok heyecanlıyım. 
MEHMET ALİ ERBİL
2-0 Fenerbahçe alır. Takımın son maçını izledim. Mousa Sow çok iyi durumdaydı. 2 golü de onun atacağını  düşünüyorum. 
ONUR AKAY
Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Galatasaray kazanamaz, kazanamaz, kazanamaz. Yani 3-0 Fenerbahçe alır. Bir Fenerbahçeli olarak takımıma şans bile dilemeye gerek duymuyorum.
ALİŞAN
Bir Fenerbahçeli olarak takımımı stada gidip destekleyeceğim. Son kupa maçı çok iyi geçti. 3-1 maçı kazanırız. Sow ve Caner golleri atar. 

EROL EVGİN
Hep adaletten yana oldum. Sporda da adaletten yanayım.  Galatasaraylıyım. İyi oynayan kazansın. 1 - 1 biter diye düşünüyorum.

FENERBAHÇE-GALATASARAY
Bergüzar Korel:  0-1
Özlem Yıldız: 2-1 
Kibariye: 1-2 
Mustafa Üstündağ: 2-0
Sinan Özen: 2-1
Betül Demir: 2-3
Murat Evgin: 2-1 
Suat Ateşdağlı: 2-1
Sinan Tuzcu: 1-3 
Editör: TE Bilisim