Nokia Belle kullanıcıları artık telefonlarında tüm Office uygulamalarını kullanabilecek. Microsoft Word, PowerPoint ve Excel mobil uygulamaları, Nokia 701, Nokia 700, Nokia 603, Nokia E7, Nokia X7, Nokia C7, Nokia Oro ve Nokia C6-01* telefonlarında yazılım güncellemesi** yapılarak anında kullanıma hazır olacak.
Mobil Office uygulamaları, Nokia Belle’li Symbian akıllı telefonlarda bulunan mobil OneNote, Document Connection, mobil Lync 2010 ve PowerPoint Broadcast gibi uygulamaları tamamlayarak eksiksiz bir Microsoft uygulamaları paketi sunuyor.
“Mobil Office uygulamaları ve yeni Microsoft paketi, Symbian akıllı telefon deneyimini iş amaçlı kullanıcıların ve IT yöneticilerinin beğenisini toplayacak yepyeni bir seviyeye taşıyor. Ofis ortamlarında giderek daha fazla çalışanın kişisel cihazlarını kullanmaya başlamasıyla, güvenli bağlantı ihtiyacı da artıyor” diyen Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek İcan Uyansoy ekliyor: “Şirket içerisindeki karar verici birimler ve kullanıcılar, e-mail, anlık mesajlaşma ve diğer ekip araçları içerisindeki işbirlikleriyle kurumsal iletişim deneyimlerinin en iyi hale getirilmesini arzu ediyorlar. Mobil Office uygulamalarının zengin işlevlerinin, Microsoft Word, PowerPoint ve Excel kullanan herkes tarafından da beğeniyle karşılanmasını bekliyoruz.”
Nokia 701, Nokia 700, Nokia 603, Nokia E7, Nokia X7, Nokia C7, Nokia Oro ve Nokia C6-01* gibi Nokia Belle işletim sistemli akıllı telefon kullanıcıları da, Sürüş ve Haritalar gibi en yeni Nokia uygulamalarından faydalanabilecekler. Bu uygulamalar 100’den fazla ülkede ücretsiz turn-by-turn sesli navigasyon, 190’ın üzerinde ülkede harita ve 26 ülkede canlı trafik durumu gibi özellikler sunuyor. Nokia Toplu Taşıma uygulaması ile dünya çapında 400’ten fazla şehirde toplu taşıma rotalarına ulaşmak mümkün. Nokia Mağazalarındaki 100.000’den fazla uygulama,  günde 13 milyondan fazla indiriliyor.
Mobil Office uygulamaları ve Microsoft verimlilik uygulamaları hakkında daha fazla bilgi için Nokia for Business sitesini ziyaret edebilirsiniz.
*Mobil Office uygulamaları Nokia Mağaza’da Mayıs 2012’den itibaren kullanıma sunulacak.
** Nokia N8, Nokia E6 ve Nokia 500 için Microsoft uygulamalarının tamamı daha ileri bir tarihte; Nokia 808 PureView için ise satışların başlayacağı 2012’nin ikinci çeyreğinde kullanıma sunulacak.
Nokia hakkında
Nokia, insanları birbirine bağlamayı hedeflemektedir. İnsanların kendileri için önemli olan şeylere yakın olmalarını sağlayan kişiselleştirilmiş servisleri ileri teknolojiyle birleştirmektedir. Her gün 1,3 milyardan fazla insan, mobil cihazlardan akıllı telefonlara ve yüksek performanslı mobil bilgisayarlara kadar zengin çeşitler içinden seçtiği bir Nokia cihazı aracılığıyla birbirine bağlanmaktadır. Günümüzde Nokia, cihazlarını Ovi (www.ovi.com) çatısı altındaki müzik, harita, uygulama, e-posta ve çok daha fazlasını içeren yenilikçi servisleriyle bütünleştirmektedir. Nokia NAVTEQ kapsamlı dijital harita ve navigasyon servislerinde liderliğini sürdürürken, Nokia Siemens Networks de tüm dünyada iletişim ağlarına yönelik ekipman, çözüm ve servisler sağlamaktadır. Nokia ile ilgili ayrıntılı bilgi www.nokia.com adresinden alınabilir. 
Editör: TE Bilisim