DAĞHAN'DAN ÖZEL İZİN !


Dağhan Küleğeç annesi Ayşe Erbulak ile.

Nikah öncesi ilginç bir an yaşandı, evlendirme memuru nikah şahitliğini kabul ediyor musunuz diye Dağhan Külegeç'e sorunca kafasını yana çevirip uzun uzun düşünmesi gülüşmelere neden olurken, nikah kıyıldıktan sonra Özden Özgürdal Ayşe Erbulak'ı alnından öptü. Bunun üzerine davetliler "Öp, öp, öp" diye tempo tutunca damat, Dağhan Küleğeç'e bakıp onay alınca dudaklarından öptü...
BALAYI İTALYA'DA!

Ayşe Erbulak ve Özden Özgürdal’ın nikah kıyafetleri Justin Alexander tarafından özel olarak tasarlanıp dikilirken, nikaha sanat ve edebiyat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Çiftin balayı için İtalya’ya gideceği öğrenildi.

Özden Özgürdal ve kızı Öykü Gürdal, Ayşe Erbulak ve oğlu Dağhan Külegeç

Yaklaşık üç yıldır birlikte oturan çiftin ilk evliliklerinden birer çocukları var. Erbulak’ın oğlu televizyon dünyasının sevilen oyuncusu Dağhan Külegeç, Özgürdal’ın ise Öykü adında 17 yaşında bir kızı var.

Özden Özgürdal ve Ayşe Erbulak nikah masasına el ele geldiler.

2014 yılında tüm ailenin bir araya gelerek (Dağhan Külegeç, Sevinç Erbulak, Özden Özgürdal ve Ayşe Erbulak) kurdukları ERBULAK OYUNCULUK ve YAZARLIK EVİ’nin yöneten Erbulak-Özgürdal çifti işlerinin yoğunluğu nedeniyle balayı için kısa bir İtalya gezisi yapacaklar.
Ayşe Erbulak'ın nikahta mutluluğu gözlerinden okunuyordu.


Nikah öncesi ilginç bir an yaşandı, evlendirme memuru nikah şahitliğini kabul ediyor musunuz diye Dağhan Külegeç'e sorunca kafasını yana çevirip uzun uzun düşünmesi gülüşmelere neden olurken, nikah kıyıldıktan sonra Özden özgürdal Ayşe Erbulak'ı alnından öptü. Bunun üzerine davetliler "Öp, öp, öp" diye tempo tutunca damat, Dağhan Küleğeç'e bakıp onay alınca dudaklarından öptü...


Çift nikah sonrası balayı için İtalya'ya uçtu.

Editör: TE Bilisim