Beyin ameliyatı geçiren ve 17 günden bu yana yoğun bakımda yatan Aysun Kaya’nın annesi İpek Hanım bayramda gözlerini açtı. Annesinin sağlığıyla ilgili bu haber ünlü sanatçı ve ailesine adeta çifte bayram sevinci yaşattı.

ANNESİ YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI
20 Haziran'da geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastahaneye kaldırılan ve ardından riskli bir beyin ameyatı geçiren Aysun Kaya'nın annesi İpek Hanım 17 günden bu yana kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde yaşam mücedelesi veriyordu. Hastanenin Beyin cerrahı Prof. Dr. Sait Nadari ve ekibi tarafından başarılı bir operasyona tabi tutulan Aysun Kaya’nın annesi İpek Çelik, ameliyat sonrası yoğun bakın ünitesine kaldırılmıştı. 

GÜNLERCE DUA ETTİ
Oldukça riskli bir ameliyat geçiren İpek Çelik verdiği hayat mücadelesini kazandığını bayramın birinci günü gözlerini açarak gösterdi. Annesinin riskli süreci atlattığını ve hızla eski sağlığına kavuştuğunu doktorlarından bayram sabahı öğrenen ünlü yorumcu Aysun Kaya sevinç göz yaşlarına boğuldu. Annesinin iyileşme haberinin kendileri için gerçek bir bayram müjdesi olduğunu dile getiren Aysun Kaya, “Zor günlerimizde yanımızda olan, bize moral veren tüm dostlarıma, hastane ekibi ve tüm doktorlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Şükürler olsun dualarımız Kabul oldu, Rabbim yüzümüze baktı” ifadesini kullandı.
Editör: TE Bilisim