Öğleden sonra Akalın'ın eşi Okan Kurt hastane kapısında doğum ile ilgili bir açıklama yaptı. Kızlarının 3 kilo 70 gram ağırlığında 47 santimetre boyunda olduğunu belirten Okan Kurt “ Sağlığı çok iyi. Çok heyecanlıyım ne diyeceğimi bilmiyorum" dedi. Kızlarının annesine çok benzediğini söyleyen Kurt, Demet Akalın'ın sağlık durumunun da iyi olduğunu ifade etti.

Doğum gerçekleşince kurban adayacağını daha önceki ifadelerinde söylemiş olan Okan Kurt, bir magazin muhabirinin bu sözlerini hatırlatması üzerine "Hastane yönetimi izin vermedi. Ama 11 tane kurban işyerimde kesiliyor şu anda" dedi.
Bebeğin fotoğrafını şu an için paylaşmayı düşünmediklerini söyleyen Okan Kurt, "Nazara inandığımız için belli bir süre göstermeyi düşünmüyoruz. Daha sonra annesi karar verecek ama ilk 40 gün göstermeyi düşünmüyoruz" diye konuştu.
Açıklamadan sonra basın mensuplarına teşekkür eden Okan Kurt şeker dağıttı.

BEBEĞİMİZ KUCAĞIMIZDA
Demet Akalın mutlu haberi Twitter sayfasına yazdığı "Küçük Hira'mızı sağlıkla kucağımıza aldık. Dualarınız için, güzel dilekleriniz için teşekkürler..." notuyla takipçileriyle paylaştı.

SANATÇI DOSTLARINDAN TEBRİK MESAJI
Demet Akalın'ın doğum yaptığını duyan sanatçı dostları twitter'dan iyi dileklerde bulundular.
Deniz Seki
Demet, Hira doğmuş bile 7 Şubat’ta bekliyordum doğumu ben. Ay yerim onu ben. Allah analı babalı büyütsün hoşgelmiş
İbrahim Tatlıses
Evet, bekle bekle nihayet Hira’mızda geldi. Anneye de babaya da tebrikler. Allah’ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin İNŞALLAH tebrikler...!!
Bengü 
Hoşgeldin Hira bebek 
Fulden Uras 
Hoşgeldin Hira Prenses
Reyhan Karaca
Hira bebek hoşgeldi. Demet, Allah analı babalı büyütsün
     
Editör: TE Bilisim