Hastalığı süresince kendisine dua eden takipçilerine teşekkür eden Salkım, twitter sayfasından 'Beni yalnız bırakmayan sizler sağ olun var olun her şeyin başı sağlık arkadaşlar şu anda aynı ameliyatı sevgili Deniz Seki oluyor. Lütfen ona da dua edin sağ sağlim iyileşip sağlığına kavuşsun arkadaşım iyi ki varsınız bazen sizi hiç tanımayan insanlar acınıza ortak oluyor.' mesajını paylaştı.


Yeşim Salkım'ın paylaşımının ardından Deniz Seki'nin menajeri Özgür Aras'tan şu açıklama geldi;


Deniz Seki uzun süreden beri yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu ve Savcılık kararı ile bir kamu hastanesinde tedavi altına alındı. Cezaevine girdiği sırada ciddi bir sağlık sorunu olduğu ve bu nedenle cezaevine giremeyen Seki, cezaevine girer girmez sağlık sorunları nedeniyle tedavi olmak istediğini belirtmiş, Cumhuriyet Savcılığınca da Adli Tıp Kurumuna sevk edilmişti. Adli Tıp Kurumunca hastalığın ciddi boyutta olduğu ve sanatçının ameliyat olması gerektiğinin belirtilmesi üzerine bir kamu hastanesine sevki uzun süredir gündemdeydi.

Deniz Sekinin bugün ameliyat öncesi tetkiklerin yapılması ve ameliyatı için İstanbuldaki bir kamu hastanesine sevk edildiği, hastanede ameliyat ve tedavi amacıyla hastaneye yatış işlemlerinin yapıldığı öğrenildi. Sekinin burada önce tetkiklerinin yapılacağı sonrasında ise yumurtalıklarındaki şüpheli kist nedeniyle ameliyat edileceği bildirildi. Sanatçının ne zaman ameliyat edileceği ve hastanede ne kadar kalacağı hususu ise netlik kazanmamıştır.
Yeşim Salkım hastane odasında böyle görüntülenmişti
Editör: TE Bilisim