Geçtiğimiz ay Wedding Pera ekibi sınırları aşarak İtalya ve İsviçre’de düğün çekimi yaptı. Avrupa’da evlenmeyi tercih eden ya da Avrupa’da yaşayan Türk çiftlerin kendilerini rahat hissedebilecekleri fotoğrafçı talebiyle yola çıkan ekip, düğün fotoğrafçılığı hizmetini Paris, Berlin, Viyana, Lugano gibi avrupa şehirlerini kapsayacak şekilde genişletti.

Gelin, damat portre çekiminin sokaklara taşındığı bu çağda, Wedding Pera ekibi çekimlerinde İstanbul ve Pera’nın sanat kokan sokaklarını stüdyo olarak kullanıyor. Kullandığı mekanların yarattığı atmosfer konusunda özenli olan ekip, geçtiğimiz aylarda Balat’da restorasyonu süren tarihi rum evinde bir düğünün çekimine de tanıklık etti.

EĞLENCELİ FOTOĞRAF KÖŞESİ, PHOTO BOOTH
Son zamanlarda düğünlerin vazgeçilmez köşesi olan Photo Booth ise Wedding Pera’yı klasik düğün fotoğrafçılarından bir adım ileri taşıyor. Belirlenen konsept üstüne kurulan dekorda aksesuarlar ile poz veren çiftler düğününlerinin en eğlenceli zamanını bu köşede geçiriyorlar.

‘Save the Date’ ve ‘Trash the Dress’ paketlerini özgün bir tarzla gerçekleştiren Wedding Pera ekibi, çiftlerin evlenmeden önce ve düğün sonrası fotoğraf çekimlerini de yapıyor.

Son yıllarda düğün davetiyelerini veya düğün kokteyl mekanını kendi fotoğraflarıyla dekore etmeyi tercih eden çiftler, ‘Save the Date’ fotoğraf çekiminde en özel günleri için modellik yaparken arkadaşlarıyla birlikte oldukça eğlenceli vakit geçiriyorlar.

DÜĞÜNLER SOSYAL MEDYADA
Gelinlik ve damatlıklarını temiz tutmak adına düğün günü çekimlerinde yeterince özgür olamadıklarını düşünen çiftler ise ‘Trash the Dress’ çekimlerinde en özgür şekilde kameralara poz veriyorlar.

Dünyada fotoğrafa dair trendlerin Türkiye’deki öncüsü olma misyonunu taşıyan genç ve enerjik ekip, misafirlerin Sosyal Medya Konsiyej hizmetini de üstleniyor. Belirlenen hashtag üstünden misafirlerin sosyal medyada paylaşımlarını yöneten, düğün boyunca canlı twitt atarak düğünün an be an sosyal medyada paylaşıldığı bu hizmet sonrası çiftler arkadaşlarının akıllı telefonları ile yaptıkları çekimlerden, attıkları twittlerden oluşan bir Wedding Blog’unu da klasik düğün anı defterinin yanında güne dair saklanacak bir anı olarak tutabiliyorlar.
Editör: TE Bilisim