Efsane Başkan iftar yemeği verdi...

1986-1990 yılları arasında Galatasaray Kulübü'nün başkanlığını yapan 101 yaşındaki Ali Tanrıyar ve Ailesi, Cem Kınay ve Elif Dağdeviren ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Geçtiğimiz Cuma akşamı Steigenberger Hotel Maslak İstanbul’un 26. katında bulunan Qubbe’de iftar sonrası sahne alan Mine Geçili’yi dinleyemeye gelen Galatasaray’ın efsane Başkanı Ali Tanrıyar ve ailesi İstanbul manzarasının eşsiz güzelliğinde Steigenberger Hotel Maslak İstanbul’un usta aşçıları ve ekibinin hazırladığı özel iftar lezzetlerini tattılar.

Mine Geçili’nin Ömürlük Şarkılar adını taşıyan repertuvarında yer alan “Gece Kirpikli Kadın”, “Bir Demet Yasemen”, “Bırakamam seni ben” gibi klasikleşmiş şarkılara da eşlik eden efsane başkan, keyifli bir gece yaşadı. Bir ara Cem Kınay ve Elif Dağdeviren ile hatıra fotoğrafı çektiren Ali Tanrıyar, Gece’den, "En büyük Cimbom başka büyük yok” diyerek ayrıldı..

1983-1991 yılları arasında İstanbul’dan milletvekili seçilen ve iki dönem İçişleri Bakanlığı yapan Ali Tanrıyar, bakanlığı bıraktıktan sonra, 1986-1990 yılları arasında iki dönem Galatasaray Kulübü Başkanlığı’na seçilmişti. Başkanlığının ilk yılında tam 13 dalda Türkiye şampiyonu olarak büyük bir rekorun altına imza atan Tanrıyar, aynı zamanda UEFA Kupası’nı kazanacak takımın temellerini de atmıştı.
Editör: TE Bilisim