HAKAN EREN’DEN RÜYA GİBİ BİR DOĞUM GÜNÜ.. YELİZ İLE SÜRPRİZ EVLİLİK


Müzik yapımcısı ve radyo programcısı Hakan Eren 50. doğum gününü Çiçek Bar'da, kalabalık bir sanatçı kadrosu eşliğinde kutladı. 

Geceye Neşe Karaböcek, Seçil Heper , Seyyal Taner , Salim Dündar, Selcuk Ural , Yeliz, Ersan Erdura, Soner Arıca , Reyhan Karaca , Nazmi Sunal, Zeliha Sunal , Nurhan Damcioglu , Nazan Şoray, Tülay Özer, Semiha Yankı, Rana Alagöz, Güzin Sokullu, Baha Boduroglu, Ercan Turgut , Nur Yoldaş , Coşkun Demir, Fatih Mühürdar, Cumhur, Demet Sağıroğlu, Yonca Evcimik, Merih Ermakastar, Nerhan Hepşen, Atilla Atasoy, Mine Mucur, Erdener Koyutürk, Emir Ersoy, Nadide Sultan, Mine Koşan, Bora Ebeoğlu, Tülin ile Zafer, Sevda Karaca, Ahmet Koç, Sibil, Cenk Taşkan, Ertan Öztaş, Nino Varon ve Atakan Ağdaş'ın katılıp sahne aldığı geceye ayrıca Eren Yorulmazer, Nurcan Sabur, Neslihan Yargıcı. Özgür Aras, Stelyo Pipis, Asu Maro, Yavuz Hakan Tok, Şeref Umut, Yelda Önen, Nur Öztürk, Ergun Yıldız, Yelda İpekli, Seçil Süslü, Radyo D ailesi, Meriç Bayraktaroğlu gibi müzik ve sanat dünyasının bir çok isimi katıldı.

Gecenin açılışı Jale'nin söylediği şarkılarla başladı; ardından geceye katılan sanatçılar, sıralama olmaksızın sahneye çıkarak söyledikleri şarkılarla geceye katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattılar. 

Gecenin ilk sürprizini Baha Boduroğlu, Rana Alagöz, Ersan Erdura, Bilgen Bengü ve Fatih Mühürdar yaptı ve Hakan Eren için "Ankara'nın Bağları" türküsünden uyarladıkları esprili şarkıyı seslendirerek davetlileri gülmekten kırıp geçirdiler. Yeliz'in ismi anons edildiğinde gelin duvağıyla sahneye çıkması da salonda kahkahalara sebep oldu. Yeliz ve Hakan Eren'in evlilik hikayesi gece boyunca hem salonda, hem de sosyal medyada çok konuşuldu. 

Hakan Eren, üzerinde Radyo D logosu bulunan pikap şeklindeki 50. yaş doğum günü pastasını Neşe Karaböcek, Seçil Heper ve Seyyal Taner'le birlikte kesti. 

Geceye katılan davetliler 80'li yıllarda yayınlanan TRT yılbaşı programlarının eğlencesini ve keyfini yaşadıklarını söylediler.  

Editör: TE Bilisim