9 Mart Pazartesi günü Amerika Birleşik Devletleri’nde Miami’deki bir hastanede beyin ameliyatı geçiren Tatlıses’in 72 saatlik kritik süre içinde uyandırılamadığı öğrenildi. 4 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakımda uyutulan sanatçının hayati tehlikeyle karşı karşıya kaldığı konuşuluyor. Bugün uykuda 6’ncı güne giren Tatlıses ameliyatın risklerini göze alıp Amerika’ya gelmişti. Miami’ye uçmadan önce İstanbul’da sanatçı dostları ve ailesinden helallik isteyen ve veren Tatlıses’in ameliyat sırasında yanında sadece menajeri Eyüp Kanat ile Ayşegül Yıldız ve kızı Elif vardı.
İbrahim Tatlıses Amerika'da zırhlı bir araç satın almıştı. Sevilen sanatçının ameliyat sonrası 6 gündür uyutulduğu öğrenildi.
İbrahim Tatlıses Amerika da muyene olurken.
İbrahim Tatlıses Amerika da ameliyat olmadan önce Sibel Can, Demet Akalın gibi sanatçı dostlarıyla buluşmuştu.

KORKUTAN İDDİALARA AİLEDEN YANIT GELDİ

Mart Pazartesi günü Amerika Birleşik Devletleri’nde Miami’deki bir hastanede beyin ameliyatı geçiren Tatlıses’in yoğun bakımdan çıkamadığı ve durumunun kritik olduğu haberleri gelmeye başladı.

Bu endişe veren haberler üzerine hurriyet.com.tr'nin ulaştığı bir aile yakını, ünlü sanatçının sağlığının endişe edilecek bir durumda olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Korkulacak bir şey yok , komada olması söz konusu değil. İbrahim Bey uyandı ama bu tür ameliyatlardan sonra doktorlar ilaçla tekrar uyutup, yavaş yavaş uyardırmayı tercih ediyor. İlaçlar kesilince her şey yoluna girecek inşallah"


Editör: TE Bilisim