Anneler Günü olması sebebiyle ünlü isimler Twitter’dan mesajlarını takipçileri ile paylaştıBugün Anneler Günü olması nedeniyle ünlü isimler Twitter hesaplarından annelerinin fotoğrafını paylaşıp, anneler gününü kutladılar. Yeni anne Meryem Uzerli ve Demet Akalın’da ilk anneler günü mesajlarını hesaplarından takipçileri ile paylaştı.

İşte o tweetler:

Meryem Uzerli: Oradaki, berideki tüm annelere : Hepinizi çok seviyorum ve sizlerle iftihar ediyorum… Anneciğim, tabiî ki en çok da seni… Bugün, anne olarak bizim yaşamda çok ayrı bir yerimiz olduğu, bizsiz olmadığı ve anne olmanın ne kadar mukaddes olduğu hatırlanıp kutlanıyor. Bir annenin kendi çocuğuna olan sevgisinden daha büyük bir sevgi yoktur. Anneler, Allah’ıma şükrediyorum ki, iyi ki varsınız ve sizlerin varlığı ne harika !!! Anneciğim, önce senin çocuğun olmayı bana bahşettiğinden dolayı Allah’ıma şükrediyorum ve beni çocuğun olarak dünyaya getirdiğinden dolayı da sana teşekkür ediyorum. Bana Lara’nın annesi olmayı nasip ettiğinden dolayı da yüce Allah’ıma şükrediyorum. Cenabı Allah hepinizi korusun… Meryem ( ve babama tercüm etmek Icin cok tesekkürler onu da cok seviyorum )
Özge Ulusoy: Anneler günü kutlu olsun… Canım annem ne derse doğru her gün anlıyorum
Esin Övet: Bugün #annelergunu tüm annelerin ellerinden öperim
Zahide YETİŞ: Annelik fedakarlıktır.. Binbir emekle bizleri bu yaş’a getiren annelerimizin ellerinden saygıyla öperim….
Ceyhun Yılmaz: Sen beni bir cami avlusuna bırakmadın. Ama seninle orada ayrıldık Anne.
Ahu Yağtu: Canım annemin ve tüm annelerin #annelergunu kutlu olsun
Emre Kınay: Hep haklı çıktın…İnşallah hep bize söylendigi gibi, öptüğüm o ayaklarının altındadır cennetiniz
Onur Akay: Dünyanın en değerli varlığı canım annem ve tüm annelerin günü kutlu olsun. Ellerinizden öperim.
Ceyda Düvenci: Anneler günümüz kutlu olsun. Başka güzel duygu var mı yaa yok…
Özge Uzun: Anneler gününüz kutlu olsun… Bazen Sevinçli, bazen hüzünlü, bazen kızgın bir anne olabiliriz ama… Sevinçli bazen hüzünlü bazen kızgın bir anne olabiliriz ama her zaman içimizde çocuklarımızın geleceğine dair umutları olan anneleriz biz…
Editör: TE Bilisim