Muhteşem Yüzyıl”ın Hürrem'i olarak tanınan güzel oyuncu Meryem Uzerli kızı Lara'nın doğumdan sonra çok sayıda tebrik tweeti aldı. En başta kendisi gibi yeni anne olan Demet Akalın "Hira ablasından Lara'ya öpücükler" yazdı.

Ayşe Arman'ın röportajı ile Meryem Uzerli'nin hamile kaldığı duyulunca sosyal medya yıkılmış ve çok sayıda ünlü isim resmi Twitter adresinden Meryem Uzerli'yi tebrik etmişti. Özellikle ünlü şarkıcı Demet Akalın Twitter adresinden yaptığı açıklamalarda Meryem Uzerli'nin diziye geri dönmesi için göndermelerde bulunmuştu. Yapımcı Erol Köse Uzerli'nin hamile olduğunu flaş olarak Twitter adresinden takipçileri ile paylaşmış, Türk sanat müziğinin sevilen sanatçısı Onur Akay ise, "Meryem Uzerli asıl şehzadeyi şimdi doğuruyor. Allah söyletti erkek mi olacak nedir?" diyerek espiri yapmıştı. Akay'ın dediği olmadı Uzerli'nin kızı oldu ancak, Akalın'ın sonunda istediği oluyor. Uzerli bebeğini dünyaya getirdi ve şimdi Türkiye’ye dönecek ve “Muhteşem Yüzyıl”ın sinema filminde Hürrem Sultan’ı oynamak için kamera karşısına geçecek.

İşte Anne olan Uzerli'ye Twitter'da gelen ilk tebrikler:
Demet Akalın: Uzun ömürler olsun Lara’na inşallah. Hira ablasından ona öpücükler.
Onur Akay: Meryem Uzerli Lara Sultanı doğurdu. Meryem'i tebrik ederim. Sultanımıza ise şansı bol ve sağlıklı bir ömür dilerim.
Seren Serengil: Meryemcim seni de Lara’yı da öpüyorum.  Sen çok büyük yürekli bir kızsın biz adam olanın yani senin yanındayız.
Metin Arolat: Meryem Uzerli’de doğum yapmış. Sağlıklı bir ömür dilerim.
Ömür Sabuncuoğlu: Meryem Uzerli anne oldu. Hoşgeldin Lara.
Seyhan Erdağ: Ne çok konuşmuştuk O'nu ve hamileliğini. Anne olmuş Meryem Uzerli. Kızı da kendisi gibi tatlı, iyi olsun.
Editör: TE Bilisim