Secret Age ile Nebahat Çehre kozmetik markasının reklâm çekimleri geçtigimiz günlerde basında da haberleri ve röportajlari oldukça çıkan New York’tan transfer Türk yönetmen Nehir Tuna www.nehirtuna.com yaptı.

Yillardir New York’ta bir cok reklam ve kisa filme imza atan genc yonetmen en son ; ‘Dedeler En Iyisini Bilir' adli kisa filminde Koksal Engur, Secan Badur, Didem Ellialti ve Nursel Kose gibi oyunularla turkiye ve yurtdisi festivalleri icin yuksek butceli bir kisa film cekmisti. proje icin Nebahat Çehre ile defalarca bir araya gelen ve Cehre’yi Jane Fonda gibi dunya starlariyla eş değer goren Nehir Tuna ayni zamanda Nebahat Cehre’nin marka için gercekleşen fotoğraf çekimleri icin Zeynel Abidin Aggül ile calisti.

Zeytin agacinin gucuyle mukemmel guzellik…

Seç
Vurucu gozler icin….
Yenileyici Göz Kremi
Regenerating Eye Cream
İçerisindeki etken maddeler, özel yöntemlerle üretilmiş %100 bitki özleri ve eşsiz formülüyle giderilmesi güç olan gözaltı morlukları, kırışıklıklar ve torbaların çok hızlı bir şekilde azalmasını sağlar. Göz çukurlarındaki kılcal damarların kan sızdırması ve bu kanın oksijene maruz kalarak göz çevresindeki hassas bölgenin renk değiştirmesi sonucu oluşan, yüzü yorgun ve yaşlı gösteren oluşumları yok eder.
ret Age, Devrim niteliğindeki formulleriyle birden fazla ürün ihtiyacını ortadan kaldıran ve komple ‘’anti-aging’’ bakımı sunan setiyle size ebedi genclik vaat ediyor. Güzelliğin kaynağının doğada gizli olduğunu ilke edinen Secret Age, agirlik yapmayan ve en yuksek kaliteli iceriklerle tamamen zeytinyaginin gucuyle tüm ürünlerinde doğal aktif maddeler kullanmayı hedeflemiştir.
Cilt bakım markasınin bütün ürünleri özel teknolojik faktörlerin bir araya gelerek ve kozmetolojinin en gelişmiş araştırması sonucu zeytin yaprağının ekstraktı olan oleuropein maddesi mucizevî bir şekilde yeni ve genç hücrelerin oluşmasını sağlar. Ayrica, toprak ve denizin sahip olduğu etki gücü yüksek değerli doğal aktif maddeleri olan çiçek ve meyve konsantreleri, esansiyel yağ, bitki özleri ve deniz yosunlarından oluşmaktadır. Secret Age urunlerinin amacı size vakit kaybettirmeden aninda hissedilebilir, görünebilir ve ölçülebilir düzeyde etki sağlamaktır.
Ani kilo kayiplari ve alimlarinin ilk sonucu boyun ve cilt bolgesindeki gevseklik ve kirisikliklardir. Secret Age, dramatik kilo kayiplarindaki cilt ici gereken takviyeleri sağlar.

Piril piril bir cilt icin…
Kırışıklık Giderici Botox Etkili Krem
Wrinkle Replenishing Botox Cream


Secret Age Botoks Etkili Krem; Botolunium Toxin içermeyen, botoks etkili ürünlerde devrim niteliğinde olan nitelikli hücre yenileyici ve kırışıklık önleyici bir kremdir. %100 Doğal yöntemler ile elde edilmiş yağlar ve kırışıklıklara karşı özel olarak geliştirilmiş güçlü formülü ile cilt dokusundaki kırışıkları çok kısa bir süre içerisinde yok eder ve gözle görülür fark yaratır. Özel yöntemler ile geliştirilmiş formülü kaz ayakları ve alın bölgesindeki kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Yüzdeki cilt elastikiyetini arttırarak çizgilerin azalmasını, daha sıkı ve genç bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Ülkemizde üretilen ilk ve tek % 100 bitkisel botoks etkili ürün olup, kesinlikle alkol türü kimyevi madde içermez.

Ebedi genclik icin…
Yaşlanma Karşıtı Yenileyici Kremi
Anti-aging Regenerative Cream


Secret Age Anti-aging krem içeriğindeki etken maddeler sayesinde yüz ve boyun bölgesine uygulandığında cildin doğal kolajen üretimini artırarak yaşlanmayı ve kırışıkların oluşmasını önler, cilt direncini en üst seviyeye getirir. Ana etken madde olan zeytin yaprağının ekstraktı olan oleuropein maddesi mucizevî bir şekilde yeni ve genç hücrelerin oluşmasını sağlar. Yine içindeki şeftali çekirdeği ve kayısı çekirdeği yağı cildinize ipeksi bir özellik kazandırır. Cilde genç ve ışıltılı bir görünüm sağlar. Aynı zamanda nemlendirme özelliğine sahip olan formülüyle cildinizin doğal nem dengesinin korur.(geceturk.com)
Editör: TE Bilisim