Nil Karaibrahimgil’den, doğmamış bebeğe doğaçlama şarkı…

Anne-bebek sektörünün öncü firması ebebek tarafından Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda düzenlenen, “Bebekoloji Konferansı 2016”; keyifli ve verimli bilgi paylaşımlarına sahne oldu. Sevilen şarkıcı Nil Karaibrahimgil’in ebebek anneleri ile birlikte eğlenceli bir şarkıyı hayata geçirdiği ve renkli dakikalar yaşattığı konferansta; Ayşe Kucuroğlu ve Esra Oflaz Güvenkaya “Modern Çağın Annesi Olmak” başlıklı oturumda konuşmacı olarak yer aldı. Doktor Ender Saraç ise annelere ve anne adaylarına keyifli bilgi paylaşımlarında bulundu.

Oylum Talu’nun moderatörlüğünde “Hamilelik Dönemi” ve Özge Uzun’un moderatörlüğünde gerçekleşen “0-4 Yaş Dönemi” panelleri ; annelerin bebeklerini büyütme süreçleri için iyi bir yol haritası oldu. Konferansa katılan ünlü isimler ve alanında uzman kişiler eşliğinde anneler ve anne adayları; bebeklerinin güvenlik, uyku ve beslenmesi ile ilgili verimli bilgiler edindi.

Nil Karaibrahimgil 
Annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, sınırsız bilgi ve alışveriş sonrası desteğiyle günün 24 saati karşılayan internet sitesi ve mağazalar zinciri olarak öne çıkan ebebek; bebeveynleri bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu faaliyetleri doğrultusunda ebebek’in felsefesi haline gelen ve ilk olarak 2015 yılında anneler ile buluşan “Bebekoloji”; 28 Mayıs 2016 tarihinde tam günlük bir etkinlik olarak Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda “Bebekoloji Konferansı 2016” ile tekrar hayat buldu.
Burcu Geriş, Esra Oflaz Güvenkaya, Ayşe Kucuroğlu, Işıl Baysan Turan, Pınar Mermer


Bebekoloji Konferansı 2016’da bebeveynlere deneyimlerini aktarak, doğmamış bir bebeğe ilk kez doğaçlama şarkı söyleyen Nil Karaibrahimgil: “Annelik tarif edilemeyecek kadar kusursuz bir süreç. Aziz Arif hayatıma geldiği günden beri, her şey masalsılaştı... Hayatta en çok merak ettiğim insan oğlum ve çocuğumu büyütürken onu anlamaya, kim olduğunu öğrenmeye ve bu doğrultuda onu serbest bırakmaya çalışıyorum. Doğduğu andan itibaren bebeği bir birey olarak kabul etmek ve saygı göstermek gerekiyor. Ayrıca tüm annelerin bebekleri ile güçlü bir bağ kurmak için mutlaka emzirmeleri gerektiğine inancım sonsuz… ebebek’in gerçekleştirdiği konferansları da bu anlamda çok takdir ediyor ve takip ediyorum. Hamilelik sürecinden anne sütünün besin değeri bakımından bebeğin gelişim süreci için önemine, bebeklerin uyku düzeni, iştah ve beslenmelerine kadar her konuyu güzel ayrıntılarla işleyen Bebekoloji Konferansının; annelere ve anne adaylarına çok fazla katkısı olduğunu düşünüyorum.. Bugün de burada kendi annelik serüvenimi anneler ile paylaştım. Sonrasında ise ilk kez henüz doğmamış bir bebeğe sahnede doğaçlama bir şarkı yazdım ve tüm annelerin eşliğiyle söyledim” dedi.
Oylum Talu, Halil Erdoğmuş, Özge Uzun

Bebekoloji‘nin ebebek’in felsefesi olduğunu belirten ebebek Genel Müdürü Sn. Halil Erdoğmuş; “Bebekoloji için; annenin bebeğini büyütme serüveninde her adımına eşlik eden ebebek’in felsefesi diyebiliriz… ebebek olarak; bebeklerin tüm ihtiyaçlarını ve annelerin hayatını kolaylaştıran ürünleri mağazamızda satışa sunarken; hayata geçirdiğimiz projeler ile de anneleri manevi olarak desteklemeyi esas kılıyoruz. İstiyoruz ki anneler bu zorlu süreçte akıllarını kurcalayan her konuyu ebebek ile en verimli haliyle öğrensin ve bilgi sahibi olsun… Bebekoloji konferanslarımızda da bu bağlamda hareket ediyor ve bu süreçte onlara yol arkadaşı olmaya özen gösteriyoruz… Bebekoloji Konferansı 2016’da bebeveynlerin, bebekleri ile daha etkili ilişkiler kurmalarını sağlamakla birlikte; bebeklerini yetiştirirken izleyecekleri yol haritasına katkıda bulunarak daha iyi bir gelecek için adım atmalarına olanak sağlıyoruz. Bebekoloji Konferansı 2016 İstanbul’dan sonra 2 büyük şehirde daha Bebekoloji konferanslarımızı hayata geçireceğiz… 24 Eylül 2016 Cumartesi günü Ankara Hilton Garden Inn’de ve 22 Ekim 2016 Cumartesi günü İzmir Hilton Otel’de gerçekleşecek olan konferanslar, bebeveynlere verimli bilgiler elde etme fırsatı sunacak. Hedefimiz anne ve bebekler için her yıl düzenlenecek bir kılavuz niteliğinde olan “Bebekoloji” etkinliğinin; sürdürülebilir, yaşayan bir proje olarak uzun yıllar devam etmesi” dedi.

ebebek Kurucu Genel Müdürü Sn. Halil Erdoğmuş’un açılış konuşmasını gerçekleştirdiği “Bebekoloji 2016”da, televizyon dünyasının sevilen isimlerinden sunucu Oylum Talu’nun moderatörlüğünde düzenlenen “Hamilelik Dönemi” panelinde; alanında uzman doktorlar tüm yönleriyle gebeliği, doğum yöntemlerini ve bebeğin ilk günleri hakkında bilgi birikimlerini aktarırken; çok sevilen haber ve program sunucusu Özge Uzun’un moderatörlüğünde yapılan “0-4 Yaş Dönemi” panelinde ise uzman doktorlar bebeklerde beslenme, uyku ve güvenli seyahat hakkında bilgilerini katılımcılarla paylaştı. Bebekoloji 2016 Konferansı’nda; Chicco Platin Sponsor, Numil Gold Sponsor, TAV ve Prima Silver Sponsorları, Johnson&Johnson, Duracell ve Similac da oturum sponsorları olarak yer aldı.
Editör: TE Bilisim