BABAYA SON VEDA

Özgü Namal’ın uykusuz ve bitkin olduğu görülürken oyuncu babasına son vazifesini yapmak uğruna güçlü kalmaya çalıştı.Cenazeye Özgü Namal’ın eski sevgilisi Başar Savur, Oktay Kaynarca ve şu anda birlikte olduğu sevgilisi Merhamet dizisinin yönetmeni Çağatay Tosun katıldı.

Oktay Kaynarca, Özgü Namal’a sarılarak teselli etti. Başar Savur ise Namal ile aynı kareye girmek istemeyerek Özgü Namal’ın annesine sarıldı. Namal’ın bitkin olduğu gözlenirken, oyuncu arkadaşları Namal’ın yanından bir an olsun ayrılmadı. Çağatay Tosun da sevgilisiyla yan yana gelmemeye özen gösterdi. Annesi Akile Namal, ayakta durmakta zorluk çekti. Taziyeleri sandalyeye oturarak kabul edebildi.

İbrahim Çelikkol Özgü Namal'ı acı gününde yalnız bırakmadı.
Cenaze törenine Selçuk Yöntem, Azra Akın, Dolunay Soysert, Sinan Tuzcuoğımlu, Kıvanç Kasabalı, Okan Yalabık, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Pelin Akad, Demet Evgar, Şebnem Bozoklu ve eşi, Seray Sever, Murat Yıldırım, Burçin Terzioğlu, Arzum Onan gibi yakın arkadaşları katıldı. Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Kubilay Namal’ın cenazesi Karacaahmet Ahmet mezarlığına defnedildi. (OLCAY ÜNAL SERT / AKŞAM)
Editör: TE Bilisim