Ünlü şarkıcı Orhan Ölmez, komşuları tarafından evinin önünde darp edilerek bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre, Halkalı'da bulunan bir sitede ikamet eden sanatçı Orhan Ölmez, daha öncede birkaç kez gürültü çıkaran komşuları ile dün akşam bina girişinde karşılaştı.

Alkollü olduğu öğrenilen komşularına 'Eğer taşınıyorsanız yardımcı olayım' diyen Ölmez binadan çıktı. Ölmez'in sözlerine sinirlenen komşuları sanatçıyı otoparka kadar takip etti.

Otomobiline binen sanatçının yanına gelen 4 kişi araca binip kontak anahtarını çıkardı. Ölmez'in boğazını sıkan ve darp eden saldırganlar sanatçıyı 5 yerinden bıçakladı.

Ölmez hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

ORHAN ÖLMEZ KİMDİR?


Orhan Ölmez 1 Mayıs 1978 senesinde Manavgat'da dünyaya gelmiştir. Aslen Sivaslı olan Orhan Ölmez Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı, aranjör ve sunucudur.

Henüz 10 yaşındayken babasını kaybeden Orhan Ölmez, annesinin. Basından hediye gelen bağlama müzik kariyerine başlayan ve çeşitli mekanlarda sahne alan Orhan Ölmez, eğitimini de devan etmeyi ihmal etmemiştir. Üniversite eğitimini, Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı'nda tamamlamıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra TRT'nin Türk Halk Korusuna katılmış ve sesi ile besteleriyle ön plana çıkmayı başarmıştır.

ORHAN ÖLMEZ'İN ALBÜMLERİ

2003 yılında Su Misali albümünü çıkarmıştır
2005 yılında Her Şeyin Farkındayım albümünü çıkarmıştır
2008 yılında Damla Damla albümünü çıkarmıştır
2011 yılında Orhan Ölmez albümünü çıkarmıştır
2012 yılında Orhan Ölmez 2+20 albümünü çıkarmıştır
2014 yılında Türkü albümünü çıkarmıştır
2015 yılında Ya Olmasaydın albümünü çıkarmıştır
2016 yılında Adam ve Kadın albümünü çıkarmıştır
Editör: TE Bilisim