Açılışta ERDODER Başkanı Canan Göztepe, Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz ve eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in eşi Neval Güler hazır bulundu. Cemiyet dünyasının tanınmış simalarından Berrin Zorlu, Neşe Sert, Gül Erçetingöz dahil çok sayıda ünlünün hazır bulunduğu açılışta renkli görüntüler yaşandı. Canan Göztepe "Açılışın özellikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na gelmesini istedim. Küçücükte olsa evlat acısını yaşamayan bilmez" dedi.

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, ERDODER Başkanı Canan Göztepe ve torunu Baran ile eski İçişleri bakanı Muammer Güler'in eşi Neval Güler açılışı birlikte yaptılar.
Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz ve ERDODER Başkanı Canan Boztepe, 23 Nisan'da Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Erken Doğum Ünitesi Yoğun Bakım Servisi'ni hizmete açtılar.
Berrin Zorlu

BERRİN ZORLU ERKEN DOĞUM ÜNİTESİ'NİN AÇILIŞINDAN SONRA, TARİHİ CAMİ, KİLİSE VE KASIMİYE MEDRESESİ'Nİ GEZDİ. ZORLU, AKKOYUNLU HÜKÜMDARI KASIMBEY'İN TÜRBESİNİN BAŞINDA DUA ETTİ. 

Berrin Zorlu Mardin'de yapımı tamamlanan Çocuk Bakım Ünitesi'nin bir kısmına isminin verilmesinden dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.
Berrin Zorlu tarihi Deyrulzafaran Manastırı'nı ziyaret etti.
Cemiyet dünyasının ünlü isimleri daha sonra tarihi Mardin Şehri ve Hasankeyf'e düzenlenen tura katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı gezide Berrin Zorlu Kasımıye Medresesi'ni gezdikten sonra medreseyi yaptıran Akkoyunlu Hükümdarı Kasım Bey'in türbesine giderek dua okudu.

Neşe Sert yöresel kıyafetlere ekibe önderlik yaptı.

Neşe Sert otobüste yöresel kıyafetlerle direksiyona geçip anons yaparken, ERDODER Başkanı Canan Göztepe torunu Baran ile birlikte konuklarla yakından ilgilendi. Ünlü isimler daha sonra sıra gecesine katılıp, kına yaktılar.

Tarlan - Canan Göztepe torunları Canan Elitaş ile birlikte.

ERDODER Yönetim Kurulu Üyeleri toplu halde.

OLCAY ÜNAL SERT / MARDİN 
Editör: TE Bilisim