Oyuncu ve komedyen Tolga Çevik, dün İzmir Çeşme'de trafik kazası geçirdi. 42 yaşındaki komedyen, şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Hastaye kaldırılan Çevik'in yapılan kontrollerde sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Ancak ünlü komedyenin kullandığı lüks araçta maddi hasar meydana geldi.

BAĞDAT CADDESİ'NDE KAZA YAPMIŞTI
Çevik, iki yıl önce de 1 milyon 200 bin lira değerindeki Mercedes marka otomobiliyle İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde kaza geçirmişti.

ÇEKİMLERDE KOLUNU ÇATLATTI


Ünlü oyuncu, geçen yıl savaş pilotonu canlandırdığı oyunun çekimi sırasında kolunu çatlatmıştı. Tolga Çevik'in ard arda yaşadığı talihsiz kazalar hayranlarını üzdü.

TOLGA ÇEVİK KİMDİR?
12 Mayıs 1974’te İstanbul’da dünyaya gelen Tolga Çevik tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Avrupa Yakası dizisinde “Sacit” karakterini canlandıran Tolga Çevik daha sonra Komedi Dükkanı adlı programla kariyerine devam etti.

2014’te Arkadaşım Hoşgeldin’le kendinden söz ettiren Çevik daha sonra Müdür Ne’aptın programını yaptı.

Sen Benim Her Şeyimsin, Patron Mutlu Son İstiyor, Sen Kimsin?, Organize İşler, Hızlı Adımlar, Vizontele Tuuba, Vizontele, Herkes Kendi Evinde ve Köçek gibi filmlerde rol alan oyuncu Cem Yılmaz’ın kardeşi Özge Yılmaz ile evli ve iki çocuğu var. (ntv)
Editör: TE Bilisim