ER-DO-DER başkanı Canan Göztepe’nin de hazır bulunduğu satışta, Ayşe Özyılmazel, ünlü rallici Burcu Çetinkaya, Ümit Kantarcılar ve sevgilisi Gamze Topuz, Arzu Yanardağ’ın kızı Alara Serter, Serhat Türkkan, Yasemin Şefik, Ali Pektaş, Derya - Mehmet Coşkundeniz ve Kalust Şalcıoğlu, 212 AVM stantlarında ER-DO-DER için satış yaparak derneğe katkıda bulundular. Farkındalık Stüdyosu’nun organizasyonunu üstlendiği etkinlikte oldukça neşeli anlar yaşandı.

2 LİRAYA SELFİE 5 LİRAYA İNSTAGRAM


Ayşe Özyılmazel; ‘Böyle organizasyonlarda olmaktan keyif alıyorum. Burada kitabımı satıyorum ama önemli olan yardım. 2 liraya selfie’de çektiriyorum, 5 lira verenle çekilen fotoğrafı instagram’ım da paylaşıyorum. Önemli olan yardım toplanmasına katkıda bulunmak’ dedi.

Yaz planı hakkında da konuşan Özyılmazel; ‘Bodrum’a bayramdan sonra babam ve annemi görmek için gideceğim. Bu yıl için Bodrum’a Çeşme’ye gitmekten korkum yok. Sonuçta denize ya bikiniyle ya da mayoyla girilecek. Anormal pahalı Bodrum ve Çeşme. O verilen paraların karşılığını da alamıyorsunuz. Yemekler iyi değil, servis iyi değil. Hemen karşısında ki Yunan adalarına geçiyorsunuz, yemekler güzel, servis güzel, kimse kimseye ne giymiş diye bakmıyor, tatil yapıyor insanlar. Ve yarı fiyatına… Ben parayı sokakta bulmuyorum. Bodrum’da takılarla topuklu ayakkabılarla tatil yapıyorlar’ diye konuştu.

KÖPEĞİM HASTALANINCA MYKONOS’A GİDEMEDİM

Gazetecilerin Köpeği Mini’nin hastalanmasını sorması üzerine Özyılmazel; ‘Mini beni mahvetti. Evin önünde bir şey yiyordu torbayla, içinde etler bir sürü şeyler vardı. Hemen hastaneye götürdüm, kanı alındı bir sürü ilaçlar verildi. Çok üzüldüm bu yüzden Mykonos tatilimi iptal ettim. Demek ki çocuğum olsa dayanamayacağım… Mini’yi de götüreceğim tatile…’ şeklinde konuştu.

ALARA OKUL BİRİNCİSİ OLDU!

Arzu Yanardağ’ın kızı Alara Serter bu yıl okul birincisi olunca, Yanardağ’ın eski eşi Serhat Türkkan çift kişilik Bodrum tatili satın alarak Alara’ya hediye etti.

BÖYLE GÜZEL ORGANİZASYONLARIN HER DAİM İÇİNDE OLACAĞIM!

Ünlü rallici Burcu Çetinkaya; ‘Buraya azıcıkta olsa Er-do-der için katkıda bulunabilmek için geldim. İnşallah en güzel şekilde yardım toplayacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun. Böyle güzel organizasyonlar yapıldığı sürece her daim içinde olacağım’ diye konuştu.

ÜMİT KANTARCILAR’DAN İTİRAF

Bir ara genç kızların Ümit Kantarcılar’a aşırı ilgi göstermesi Gamze Topuz’u kıskandırdı.

Yakışıklı oyuncu ve sunucu Ümit Kantarcılar; ‘Herkesin böyle konularda fedakarlık yapması lazım. Bizde o yüzden Gamze’yle koşarak geldik. Ben garsonluktan geliyorum. O yüzden pazarlama işini çok iyi biliyorum. Bugün çok iyi yardım toplamayı hedefliyoruz’ dedi.

Tatil programını da anlatan Kantarcılar; ‘Kısa bir tatil yaptık. Kaş’a gittik ama cumartesiden sonra bir program daha yapacağız yine’ diye konuştu.

Güzel oyuncu Gamze Topuz; ‘Böyle işlerin içinde olmaktan son derece keyif alıyorum. Bu sebeple bu organizasyonu duyar duymaz geldik. İnşallah çok güzel yardımlar toplayacağız’ diye konuştu.

Ünlü isimler etkinlik sonrası ER-DO-DER Başkanı Canan Göztepe ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.
Editör: TE Bilisim