50 yıla yakın sanat,sosyete ve iş dünyasının tanınan isimlerine hizmet veren Sadık Bekar “Benim için her müşteri aynıdır. Ünlü ve ünsüz değil yaptığım iş önemlidir. Müşterinin memnuniyeti benim için büyük bir mutluluktur" diye konuşuyor.

Kuaförlüğün titiz bir meslek olduğunu vurgulayan ünlü kuaför Sadık Bekar “ Türkiye’nin tanıdığı birçok ismin saç tasarımı yapıyorum. Bu kişiler benim samimiyetime güvenerek özel hayatıyla ilgili sorunlarını paylaşıyorlar. İşte o konuşunlar bende sır kalıyor. Kısaca ketum bir kişilğim var. Bu bir kuaför için çok önemlidir. Yani her meslekte ve insan hayatında olduğu gibi güven ve saygı ilk başta gelir” diyor.
“Hanımlar saç estetiğine herşeyden çok önem veriyor” diyen ünlü kuaför “Yıllardır saçlarını taradığım, tasarımını yaptığım ve yurtdışından kaynak yaptırmaya gelen hanım müşterilerim var. Burayı kendi evleri gibi görüp rahat ederler. Gerekirse yapabileceğim bir istekleri varsa yerine getirmeye çalışırım. Çoğu zaman bir psikolog gibi sorunlarına ortak olurum” şeklinde konuşuyor.

Ünlülerin kuaförü Sadık Bekar 41. meslek yılını kutluyor

Sadık Bekar ekibiyle birlikte

Editör: TE Bilisim