Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni Yönetim Kurulu,Başkan Yasin Karagözlü,Başkan yardımcılarından İsmet Algül,Genel Sekreter Ali Gündüz, Sayman Aliye Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Selma Öztürk, Emine Tokaç,Tülay Yürükler Çimen,Nihayet Gölbaşı ve Melek Kandemir’in katıldığı grubun ziyaretinde ,dernek başkanı Yasin Karagözlü Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş’e Yönetimdeki arkadaşlarını teker ,teker tanıttı,Derneğin kuruluşundan, yaptıklarından ve yapacaklarıyla ilgili projelerinden bilgi sunan Karagözlü, Kaymakam Seçilmiş’ten de destek istedi.

Başkan Yardımcısı İsmet Algül "ihtiyaç sahiplerine (giysi-eşya-tekerlekli sandalye-maddi) yardımlarda bulunmaktayız. 9'uncu ayda da “Düğünümüz Var!..” Engelli iki gencimizi evlendiriyoruz" dedi.

Genel Sekreter Ali Gündüz “Acılarımızda,sevincimizde ve umutlarımızda beraber olmak için bira araya geldik.Kamu, Özel sektör, STK’lar ve Üniversitelerle de işbirliği yaparak, ”Zeytinburnu için el ele “çalışacağız“ dedi.

Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş’te  ziyaretten çok memnun olduğunu ifade etti ve "destek" sözü verdi. İçilen çayların ardından heyettekiler, başarı için moralli bir şekilde makamdan ayrılıp çalışmalarını sürdürmek üzere yola koyuldular.

Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Karagözlü, Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş'i yönetim kurulu üyeleriyle birlikte makamında ziyaret etti. 

Editör: TE Bilisim