Harvey Nichols' ta satılacak olan EMESHEL' in ‘’X ve Y’’  parfümlerinin davetinde hatıra olarak Avrupa' da bu sene çok  moda olan İtalyan çanta markası '' BBB ''  marka çanta ve ipad kılıfları hediye verildi.

Balenciaga, Bogart, Jaguar, Gant ve Nicole Farhi gibi ünlü parfümlerin yaratıcısı ve enternasyonel parfüm sektörünün yakından tanıdığı Dominique Preyssas yarattı. Preyssas, Emeshel için yarattığı ‘’ X ve Y’’ parfümünde hem dişiliği, hem de güç imajlarını birleştirdi. ‘’ X ve Y ‘’ parfümleri iki cins arasındaki çekimin varlığına dikkat çekiyor.

Caroline Koç, Mine Kalpakçıoğlu
Emeshel'in X parfümünde kadınların güzelliği ve coşkulu ruhu öne  çıkartılırken kadınlar aynı zamanda ödüllendirmek isteniyor. Gül, yasemin, portakal çiçeği gibi değişik aromalardan oluşan ve bağımlılık  yaratan X parfümü Emeshel kadınına yeni bir seçenek sunuyor.

Demet Sabancı Çetin Doğan ve Nevbahar Koç davette sohbet ederken.
Emeshel Y parfümü ise Karine Dubreil tarafından modern ve elegan  erkekler için yaratılmıştır. Karine daha önce Guerlain, Thierry Mügler, YSL ve Gucci'ye çok sevilen parfümler yaratmıştı.
‘’ X ve Y ‘’ parfümlerinin şişeleri de birer sanat eseri olarak İtalya'nın Parma şehrindeki meşhur Bormioli Cam Sanatları Fabrika’sında imal edilmiştir.

Editör: TE Bilisim