Sosyal Medyanın da Zirvesinde


Alev Alev dizisinde canlandırdığı İskender karakteriyle büyük beğeni toplayan Berker Güven, sosyal medyanın zirvesinden inmiyor. Oynadığı dizinin yayınlandığı Perşembe günü hem ‘İskender’ karakteri, hem de oyunculuğuyla ‘Berker Güven’ twitter’da tt olmaya devam ediyor.

Son olarak Somera Araştırma Şirketi tarafından 15 Şubat ile 15 Mart tarihler arasındaki veriler baz alınarak yapılan ‘sosyal medyadaki en popüler oyuncular’ listesinde, Berker Güven ilk sırada yer aldı. Başarılı oyuncu 1 milyon 848 bin 720 ileti ile Kerem Bursin, Engin Akyürek gibi isimleri geride bıraktı.


Son dönemin adından en çok söz ettiren oyuncularından biri olan Berker Güven, oyunculuğu ile sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Öyle ki Alev Alev dizisinin yayınladığı Perşembe günleri trend topic olan Güven, Somera Araştırma Şirketi tarafından 15 Şubat ile 15 Mart verileri baz alınarak yapılan sosyal medyadaki en popüler oyuncular listesinde de zirvenin sahibi oldu. Başarılı oyuncu 1 milyon 848 bin 720  ileti ile Kerem Bursin, Engin Akyürek, Engin Öztürk, Feyyaz Duman gibi isimleri geride bıraktı.

Berker Güven

Editör: TE Bilisim