Başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken "Aşkın Kanunu"nda Ceyda Düvenci ve Mustafa Üstündağ’ın yanı sıra, Beste Bereket, Bülent Şakrak, Serkan Altunorak, Kerem Atabeyoğlu, Tuğçe Kumral, Ayşenur Yazıcı, Yağmur Kaşifoğlu, Dili Yener, Bekir Çiçekdemir, Gökçen Gökçebağ, Kaan Turgıt, Gözde Mutluer, Sina Özer, Öznur Serçeler,Yusuf Taha Tan ve Ayten Uncuoğlu rol alıyor. Senaryosunu Sema Ali Erol, Gülden Çakır, Figen Şakacı, Kemal Kocatürk ve Mahir Erol’un üstlendiği “Aşkın Kanunu” nun yönetmen koltuğunda ise M. Çağatay Tosun yer alıyor.

"Ceyda Düvenci ve Mustafa Üstündağ polis oldu"

Ceyda Düvenci’nin romantik bir kadın olmanın yanı sıra akıllı ve hırslı bir polis olan İpek’i canlandırdığı dizide, Mustafa Üstündağ ise dürüst, yufka yürekli, sözünün eri bir adamı, Yankesicilik ve Dolandırıcılık bürosunda komiser olan Çetin’i oynuyor.


“Aşk hala mümkün müdür?”


Aşkın Kanunu, ilk gençlik yıllarından beri birbirlerine aşık olan İpek ve Çetin’in on beş sene sonra aldıkları ayrılık kararının ardından, tüm zorluklara rağmen “Aşk hala mümkün müdür? Mutlu evliliğin formülü nedir? sorularına cevap arıyor…
Editör: TE Bilisim