Trt 1’de yayınlanan “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam”da intikam ateşiyle yanan Canseza’yı canlandıran Aslı Tandoğan yaşamında hırs ve intikamdan uzak durduğunu ve ailesine düşkün biri olduğunu söylüyor. Her fırsatta ailesine ve özellikle de annesine olan sevgisini dile getiren Tandoğan ailesine düşkün olmaktan da gurur duyduğunu belirtiyor.

“Çok severek canlandırdığım Canseza için nerdeyse her anım İzmit’teki setimizde geçiyor, çok severek yer aldığım proje nedeni ile ailemden uzak olduğuma üzülmüyorum ama her boş vaktimde telefona sarılarak annemin sesini duymak istiyorum. Çünkü O’nun varlığı benim için vazgeçilmez” diyen Tandoğan’ın annesine yaptığı ilk sürpriz de ilkokul yıllarında annesine hazırladığı anneler günü kahvaltısıymış. Anneler günü yaklaştıkça özleminin iyice arttığını söyleyen ekranların Canseza’sı Aslı Tandoğan bu seneki sürprizi için ser verip sır vermiyor.

Aslı Tandoğan 
Canseza’nın ağabeyi Kasım’ı canlandıran Tolga Karel de Tandoğan için “Karanlık ve aydınlık tarafa da çok yakışan bir aktrist olan Aslı aynı zamanda tam bir anne kuzusu” diyor.

Editör: TE Bilisim