Röportaj: Olcay Ünal SERT


Aşkın Bedeli dizisinden biraz bahseder misiniz?
 
   -Oldukça varlıklı bir aile olan Haznedar ailesinin torunu olan Cem karakterini canladırıyorum. Adana’dan geldiğinde bu zengin ailenin torunu olduğunu bilmeyen Cem biraz serseri ama delikanlı bir çocuk. Özünde iyi kalpli biri fakat kendini  içinde bulduğu zenginlik,onu şaşırtıp yanlış şeyler yaptırıyor.
 
 

Dizinin adı Aşkın Bedeli. Aşkın bedelini çekiyor musunuz?  
 
   -Geçen sezon öyle bir şey oldu. Fakat Cem’in parayı bulmasıyla o aşk sona erdi. Önümüzdeki bölümlerde Ezgi Baran’ın diziye girmesi ile Cem,  esas bu sezon aşkın bedelini çekecek.
 
 

Diğer  oynadığınız karakterlere göre bu karakterde sizi çeken ne oldu?
 
      -Genelde bana saf,iyi çocuk karakterleri gelirdi. Bu rolde ilk defa, başlarda kötü tarafları yansıtılan karakteri oynadım. Parayı bulunca şımaran, zaman zaman aileye de kötülük yapıp çelişkiler yaşayan bir karakter Cem. Bu bakımdan kötüye yakın bir karakteri oynamayı sevdim.
 

Cem ile benzeyen taraflarınız var mı?
   -Kendimden bir şeyler katmaya çalışıyorum tabii ama daha çok Cem gibi insanları gözlemleyerek kendimden  ayırt etmeye özen gösteriyorum. Bu şımarıklık antipatik gelebiliyor insanlara. Böyle olunca kötüyü iyi oynadığımı düşünüyorum. 
 
 

Oynadığınız diziler içinde sizi en çok hangisinden tanıyorlar?
   -“Akasya Durağı”ndan tanıyorlar beni  en çok. Zeki Alasya’nın oğlu Mert karakterini canlandırdım. Mert, efendi ,temiz kalpli, iyi bir çocuktu. Tek handikapı bir dansöze aşık olup, evi arsayı onun için satmaktı.
 
 

Peki siz gerçek hayatınızda çapkın biri misiniz?
 
   -(Gülüyor) Öyleyimdir biraz.
 
 

Size göre aşk nedir?  Nasıl kadınlardan hoşlanırsınız?  Nasıl bir aşıksınız?
   -Aşk bence uyumdur. Kendimden bir şeyler bulduğum insanla aşk yaşayabilirim. Karşıt fikirlere sahip olan insanlar bana çok çekici gelmez. Güzelliği severim ama ikili ilişkilerde dürüstlük ve hoşgörü daha önemli.  İyi bir  ev adamıyım.  Güzel yemek yaparım.  Bir kadını mutlu etmeyi bilirim. AŞK ADAMIYIM!  Ama naz sevmem!  
Editör: TE Bilisim