Gazeteciyi oynayacak!

atv ekranlarında yayınlanan yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Uçurum dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Son olarak Küçük Sırlar dizisinde canlandırdığı Demir karakteri ile herkesin beğenisini kazanan yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu 15. Bölümden itibaren Uçurum dizisinde rol alacak.


Birkan Sokullu dizide kardeşini düştüğü bataktan kurtarmak isteyen Eva’nın (Lavinia Longhi) son ümidi olan Ulaş isminde başarılı bir gazeteciyi oynayacak. Kardeşini kurtarmak için Pınar’la birlikte yeni bir plan yapan Eva, sesini duyurabilmek için Ulaş’ın (Birkan Sokullu) da yardımıyla Felici’yı kurtarabilmek için bir kampanya düzenleyecek.


Birkan Sokullu, 2003 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında 3'üncü olmuştu. Yakışıklı oyuncu yeni dizisinde gazeteciyi oynayacak.

Uçurum’un çekimleri için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçen Birkan Sokullu 1985 İstanbul doğumlu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü’nü bitiren, 2003 yılında “Best Model Of Turkey’de” 3.lük derecesi alan yetenekli oyuncu 2008 yılında ilk kez atv’nin bir yaz projesi olan “Elif” dizinde profesyonel olarak oyunculuğa adım attı. Küçük Sırlar dizisinden sonra uzun bir süre dizilerde rol almayan yakışıklı oyuncu Uçurum’daki rolüyle yine adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Editör: TE Bilisim