Kara Sevda'nın başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Neslihan Atagül dizinin yeni bölümünde adeta dedektif gibi iz sürecekler...
 
Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı 'Kara Sevda'da bu hafta iz peşine düşen Kemal ve Nihan'ın aksiyon dolu anları izleyenleri adeta James Bond filmlerine götürecek. Emir'in büyük oyununu çözerek, aşklarına kaldıkları yerden devam etmek isteyen Kemal ve Nihan, yeni bölümde kimliklerini gizleyerek maceraya atılacaklar. Emir'e karşı artık bir arada olmaya söz veren ikilinin atıldıkları macerada tatlı sert çekişmeleri de geceye damga vuracak.
 
Dizide; ikilinin ilk hedefi şüpheli   cinayetin yaşandığı gece orada olan kadına ulaşmak olacak. Heyecan dolu bölümde; aşıklar Karen isimli kadına ulaşmak için Emir'in gezdiği lüks mekanlarda ipucu arayışına başlayacaklar. Beklemedikleri birçok sürprizle karşılaşan ikili, hayatlarını tehlikeye atmaktan da çekinmeyecek.   
 
Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği  'Kara Sevda' çok konuşulacak yeni bölümüyle 27 Ocak Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek.
 
Kara Sevda 15. Bölüm Tanıtım : https://www.youtube.com/watch?v=xjBZM9uAwZ8
Editör: TE Bilisim