“Karagül”de, Doğulu sevgilisi olan ve barlarda şarkı söyleyen (Nazlı) adlı bir genç kızı oynayan Deniz Durmaz, dizide rol gereği Orhan Gencebay’ın “Bana kaderimin bir oyunu mu bu” adlı şarkıyı seslendirdi.  
6 sene koro eğitimi aldı…
Deniz Durmaz müziğin hayatının her döneminde özel bir yeri olduğunu belirterek; “Ortaokul ve lise yıllarımda 6 sene koro eğitimi almıştım. Daha sonra tiyatro eğitimim ile beraber şan eğitimi de aldım. Bugüne kadar hem şarkı söyleyip hem de oyuncu olarak yer alabileceğim bir dizi olmamıştı. Şimdi ilk kez bir dizide şarkı söylemekten, hele ki Orhan Gencebay gibi bir ustanın şarkısını seslendiriyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Orhan Gencebay tabi ki muhteşem bir müzisyen, muhteşem bir yorumcu. Onun bestelediği bir şarkıya hayat vermek çok güzel bir his. Orhan Gencebay’ın müziği benim için her zaman ayrı bir yerdedir. Umarım bu şarkıyı yorumlarken yaşadığım heyecanımı izleyicilerimize de geçirebilirim.” dedi.
Ruh halime göre her tür müzik dinlerim.
Ne tür müzikler dinliyorsunuz sorusuna güzel oyuncu; “Ruh halime göre değişiyor, aslında her tür müziği seviyorum diyebilirim. Müzik hayatıma renk katıyor. Bazı günler yabancı müzik çok dinlerim. Mesela, Bob Marley, Adale, Amy Winhouse ve Whitney Houston’u çok severim. Son yıllarda en çok sevdiğim yabancı şarkıcılardan biri olan Amy Winhouse’u genç yaşta kaybettiğimiz için çok üzülmüşümdür. Özellikle daha sakin bir ruh halinde olduğum günlerde caz, hatta klasik müzik dinlemeyi tercih ederim. İçimden geldiğinde bazen Türkçe pop bazen de arabesk de dinlerim; söylerim de… Tamamen o günkü keyfime göre değişir.” diye konuştu.

Deniz Durmaz "Ruh halime göre, cazz da dinlerim arabesk de dinlerim" dedi.
Editör: TE Bilisim