Ay Yapım’ın bu sezona damgasını vuran dizilerinden ‘Cesur ve Güzel’in, Perşembe akşamı yayınlanan 11’inci bölümünde Cesur ve Sühan’ın evliliği büyük ses getirdi. Nikah şahitleri dışında salonu boş görmüş olabilirsiniz ama o akşam bu nikahın görünmeyen yaklaşık 6.500 konuğu vardı. Yanlış duymadınız!
 
Sosyal medya araştırma şirketi SOMERA’nın verilerine göre ‘Cesur ve Güzel’in 11’inci bölümü boyunca yaklaşık 6.500 kullanıcı tarafından toplamda 106.361 tweet atıldı. Gün boyunca ise bu rakam 119.714’e ulaştı. Ekran başındaki izleyicileri de bu rakama katarsak Türkiye, Perşembe günü yılın nikahına davetliydi.
 
HAYAL Mİ, GERÇEK Mİ?
 
‘Cesur ve Güzel’in 11’inci bölümünde en çok nikah sahnesi ses getirirken, çiftin evlilik yüzüğü takmamış olmaları da sosyal medyadaki takipçilerinin gözünden kaçmadı. Bölümün finalindeki Cesur ve Sühan’ın yakınlaşma sahneleri ise ‘Cesur ve Güzel’ izleyicisinin aklında “Hayal mi, gerçek mi?” sorusunu oluştursa da bölümün en heyecan verici anlarından biri oldu.
 
Cesur ve Sühan’ın Evet dedikleri an: https://www.youtube.com/watch?v=Xj2agZF1rGk
 
 
 
BÖLÜMÜN #GÜZELLİK’İ SÜHAN
 
‘Güzellik’ hashtag’iyle hakkında tweet atılan dizinin en çok konuşulan karakteri, gecenin gelini Sühan’dı. ‘Cesur ve Güzel’ takipçileri Sühan hakkında tam 50.840 ileti paylaştı. Özellikle nikaha hazırlandığı an ile büyük ilgi toplayan Cesur için de 47.637 tweet atıldı.
 
Cesur’un, “Sühan bundan sonra Alemdaroğlu çiftliğinde benim yanımda kalacak” sözünün damga vurduğu ‘Cesur ve Güzel’de, Sühan’ın bir Alemdaroğlu olarak, Cesur’la birlikte adım attığı yeni hayatı fırtınalı geçecek.
 
Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı ‘Cesur ve Güzel’, her perşembe saat 20:00’da Star TV’de!
 
12. Bölüm Fragmanı için: https://www.youtube.com/watch?v=v3I9ZQovQXQ



Editör: TE Bilisim