31 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak bölümde hayaller gerçek mi oluyor? Ozan’ı nikah masasına oturmayı başaran Zeynep’i nasıl bir sürpriz bekliyor. www.1erkek1kadin.com

2008’de başlayan, kadınlarla erkekler arasındaki ilişkileri komik ve samimi bir üslupla anlatan “1 Erkek 1 Kadın” kısa sürede fenomen haline geldi. Demet Evgar ile Emre Karayel’in başrollerini paylaştıkları program; Her yaştan kadın ve erkek izleyiciye hitap ediyor. İlişkiler ile ironik bir biçimde dalga geçen format, ev içinde, arabada, alışverişte, kayınvalidenin evinde, tatilde, spor merkezinde ve akla gelebilecek her yerde geçiyor ve dünyadaki her çiftin yaşayabileceği komik durumları özgün ve çok cesur bir tarzla anlatılıyor.

1 Erkek 1 Kadın’ın orijinali “Love Bugs” adı ile Kanada’da yayınlanmaya başladı. Daha sonra Fransa, İtalya, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Ukrayna, İsveç, Portekiz, İspanya, Rusya, Hollanda, Meksika, Litvanya, Lübnan, Letonya, İsrail, Yunanistan, Almanya, Belçika, Kanada’ya uyarlanarak yayına girdi. Her yayınlandığı ülkede çok başarılı olup bir fenomen haline gelen program hiçbir kategoriye girmedi ve farklı, özgün bir iş olarak yıllarca ekranda kaldı. Fransa da üstün bir başarı yakalayan format’ın Türkiye de yakaladığı başarı yayınlandığı ülkeler arasında ikinci sırada yer alıyor.. Yayınlandığı platform nedeni ile sosyal medya ve internette de aldığı başarı oranı dünyada birçok alanda farklı birincilikler getirdi 1 Erkek 1 Kadın’a… (Örnek Facebook da haftalık 226.000 kişilik üye sayısı artışı ile dünya birincisi oldu…)
1 Erkek 1 Kadın "Un Gars Une Fille" dizisinin Türkiye versiyonu 4. Sezonuna devam ediyor. 1 Erkek 1 Kadın, Bando Yapım tarafından yapılıyor. Programın Genel Yönetmenliğini Müge Turalı, Yönetmenliğini Hakan Yakıcı, Yapımcılığını Mehmet Karaca ve Hakan Aksu gerçekleştiriyor. Telif hakları Les Productions Avanti Cine Video Inc’a ve özgün fikir, konsept ve senaryo Guy A.Lepage ait olan dizinin Senaryo Editörlüğünü Murat Dişli, senaryo yazarlığını ise Meriç Acemi, Ali Alper Erze, Zeki Enes Akkan ve Sadık Bigat  yapıyor.
Dizi her hafta Perşembe ve Cuma günleri saat 23:00 kuşağında Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.
Bando Yapım Hakkında: Ekim 2011’de Müge TURALI, Mehmet KARACA ve Hakan AKSU tarafından kurulan Bando Yapım, yerli - yabancı televizyon dizi ve programlarının yanı sıra dijital ortama yönelik yenilikçi yapım projeleri ile fark yaratmak üzere yola çıktı. Bando Dijital, Bando Film ve Bando Televizyon Departmanları ile diğer yapım şirketlerinden farklı bir yapılanmaya sahip olan Bando Yapım, ayrıca bünyesinde barındırdığı Pazarlama ve Halkla İlişkiler Departmanı ile de tüm projelerine 360˚ yaratıcı bir bakış açısı ile destek vermektedir.

Demet Evgar ve Emre Karayel rol gereği nikah masasına oturdu.

Editör: TE Bilisim