GÖNÜL İŞLERİ SETİNDE NELER OLUYOR?
 
Yapımını TMC’nin yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Gönül İşleri dizisi 12 Ekim Pazar günü saat 20.00’de Star TV’de başlıyor.
 
Star TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Gönül İşleri, ilk bölümüyle 12 Ekim Pazar günü  izleyici karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Türkan Derya’nın üstlendiği senaryosunu Necati Şahin’in yazdığı Gönül İşleri, başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.
 
Bennu Yıldırımlar, Sinem Kobal ve Selma Ergeç’in üç kız kardeşi canlandırdığı dizide, Timuçin Esen, Fırat Çelik, Nihan Büyükağaç, Kaan Yılmaz, Zerrin Nişancılar, Can Yaman, Gümeç Alpay ve Sezai Aydın rol alıyor.
 

“Üç kız kardeşin hikayesi”
 
Bennu Yıldırımlar’ın üç kız kardeşin en büyüğü Servet’i canlandırdığı Gönül İşleri’nde, aşktan yana şansı hiç gülmeyen Saadet’i Selma Ergeç, evin deli dolu, en küçük kızını ise Sinem Kobal canlandırıyor. Gönül İşleri, annelerinin aniden gidişiyle kendileri ve babalarıyla bir başlarına kalan üç kız kardeşin hayatla ve aşkla iç içe hikayesini anlatıyor.
 
Gönül İşleri dizisi bu akşam başlıyor. Peki dizinin oyuncular birbirileriyle ilgili ne düşünüyor. Sinem Kobal, Selma Ergeç, Bennu Yıldırımlar birbirleri hakkında ne dedi?
 
İşte o video; 

Editör: TE Bilisim