Babasını karşısında bulan Kerem, ilk şoku atlattıktan sonra ona hesap sorar. Kerem’in kendisini affetmeyeceğini anlayan Ahmet ona bir teklifte bulunur. Babası ile bir anlaşma yapan Kerem, herkesten gizli verdiği sözü yerine getirmek için harekete geçer. Yıldız’ın ani gelişi ise Aksel’i şüphelendirir. Ona karşı soğuk ve mesafelidir. Begüm ise Aksel’in aksine yıllar sonra annesine kavuşmanın tadını çıkartır.

Zeynep’i okula bırakan Bora ile Kerem arasında yeni bir tartışma çıkar. Zeynep’in Bora’nın erkek arkadaşı olduğunu açıklaması ise bomba etkisi yaratır. Cihan ile Demet arasında soğuk rüzgarlar eserken, Tülin’in evine ise hırsız girer. Kerem’in davranışlarından şüphelenen Zeynep, onun uyuşturucu kullandığına inanır ve takibe alır. Zeynep’in yeniden kendisi ile ilgilenmesi Kerem’in çok hoşuna gider ve bu fırsatı değerlendirir. Zeynep ise çok zor bir durumda kalmıştır. Bir yanda akşam yemek için söz verdiği Bora, diğer yanda zor durumdaki Kerem. Zeynep’in seçimi Bora ile olan kaderini belirlerken, Begüm’e doğum günü partisi düzenleyen Aksel de Kerem’in peşindedir.
 
Yapım          : D Yapım
Yapımcı       : E. Ayşe Durmaz
Yönetmen    : Altan Dönmez                                                                       
Senaryo       :
 Rüya İşçileri, Deniz Dargı                                                                            
Oyuncular   :
Emre Kınay (Cihan), Hande Doğandemir (Zeynep), Kerem Bürsin (Kerem), İsmail Ege Şaşmaz (Barış),Yağmur Tanrısevsin (Melis), Ebru Aykaç (Demet), Gökçe Yanardağ (Tülin), Simay Küçük Tuna ( Sevim), Hasan Şahintürk (Ahmet), Ece Dizdar (Melda), Deniz Türker (Jale), Gökhan Atalay (Tayfun), Merve Hazer (Yağmur) ve Hale Akınlı (Anneanne)                      
 
Yayın Tarihi :29 Haziran Pazar 2014                                                                           
Yayın Saati  :21.00


Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin artan başarı grafiğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Editör: TE Bilisim