Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı yeni dizisi “Güneşin Kızları” dün akşam birinci bölümü ile ekrana geldi.
İzleyicilerden beğeni kazanan dizi sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer aldı.


#gunesinkızları hashtag’i ile Türkiye listesinde TT olan dizi, yayınlanan birinci bölümü ile listenin zirvesinde yer aldı.

Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen ve Tek amacı çocuklarına iyi bir gelecek sunmak isteyen edebiyat öğretmeni Güneş’in yeni bir başlangıç yapmak üzere evlenip İstanbul’a taşınması ile gelişen olayların konu alındığı dizi, kullanıcılar tarafından çok olumlu yorumlar aldı.

Sosyal Medya’nın en çok konuşulanları arasında olmayı başaran “Güneşin Kızları” yeni bölümleri ile her perşembe saat 20.00’de Kanal D’de.
Editör: TE Bilisim