Banu’nun pimini çekip bıraktığı bomba, hem köşkte, hem de Kuzey’in hayatında büyük bir gürültü koparır. Güney’in Ferhat’ın katili olduğu gerçeği, artık Kuzey için sadece bir şüphe değildir. Güney ise üstündeki suçlamalardan kurtulmak için kurbanını seçmiştir bile. Güney’in özgürlüğüne karşılık, Kuzey’den sonra bedel ödeme sırası Banu’dadır. Güney soğukkanlılıkla yazdığı senaryoyu oynarken, bu sürece şüpheyle yaklaşan tek kişi Kuzey olur. Kuzey attığı her adımda, Güney’in özgürlüğünün en büyük tehdit haline gelecektir. Güney kendini Kuzey’den korumak için yeni planlar yapar. İki kardeş arasına yeni düğümler atılır. Teknede yaşadığı korkulu anları bahane eden Cemre geçici bir süreliğine annesinin yanına gelir. Bir yıl aradan sonra hayatlarındaki fırtınalar Cemre, Güney ve Kuzey’i aynı mahallede bir araya getirmiştir, Ancak Cemre’nin tek isteği, Kuzey’le iletişime geçeceği bir an yakalamaktır. 

Öte yandan, vicdan azabını bastırmak için her yerde Simay’ı arayan Zeynep, karanlıkta ona dair bir ışık bulur. Zeynep’in yarattığı fırtınanın enkazıyla yüzleşme zamanı gelir. Aynı gece, Kuzey’le Cemre’ye ise farklı bir sürpriz hazırlar. Tam da Cemre’nin istediği gibi, kimsenin Kuzey’le aralarına giremeyeceği bir an yaşarlar. Gecenin rengi, Kuzey’in kapısındaki davetsiz misafirin getirdiği haberle bir anda değişecektir.
Yapım                     :Ay Yapım
Yapımcı                   :Kerem Çatay 
Yönetmen                : Hilal Saral
Senaryo                  :Ece Yörenç – Melek Gençoğlu
Müzik                     :Toygar Işıklı
Oyuncular                 :Kıvanç Tatlıtuğ (Kuzey),Buğra Gülsoy (Güney), Öykü Karayel (Cemre Çayak), Bade İşçil (Banu Sinaner),Merve Boloğur (Zeynep), Mustafa Avkıran (Sami Tekinoğlu-Kuzey Güney Baba),Semra Dinçer (Handan Tekinoğlu- Kuzey Güney Anne), Kaan Taşaner (Şeref Gürman),Hazar Ergüçlü (Simay Canaş),Turgay Kantürk (Ferhat), Çağdaş Onur Öztürk (Barış Hakmen), Serhat Teoman (Burak Çatalcalı), Kubilay Karslıoğlu (Hasan Çiçek),Gökşen Ateş (Venüs Tezerel), Nihan Okutucu (Dennis Norton), Ali Yörenç (Can Katmanoğlu) ve Zerrin Tekindor (Gülten Çayak) ve Hale Soygazi (Ebru)

Yayın Tarihi : 16 Ocak Çarşamba/2013
Yayın Saati : 20.00
Editör: TE Bilisim