Yeşim Salkım’dan boşanmasının ardından, özel hayatıyla magazin gündeminin takip ettiği yakışıklı oyuncu Hakan Eratik, yeniden Es Film’in yapımcılığını üstlendiği Filinta dizisinde seyirciyle buluşacak…
 
Ünlü oyuncu, geçtiğimiz sezon 001/ Janti”  karakteriyle konuk oyuncu olarak yer aldığı, TRT’nin, Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisininin 33. bölümünde, tekrar izleyenlerin karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.  
 
Geçen sezon, diziye İngiliz Ajanı “001/ Janti” olarak giren Hakan Eratik’i, Filinta izleyicisi  İngiltere Sarayı’na bağlı, servisin en iyisi olan ve çok özel eğitimlerden geçen hırslı bir karakter olarak izlemişti.  

Yetenekli bir ajan olarak kendine ait meziyetlerini de üzerine koyarak Filinta Mustafa’yı ve Osmanlı’yı yok etme planlarında olan Hakan Eratik’in canlandırdığı karakter, geçtiğimiz sezon başarılı olamayarak,  ‘Geri geleceğim Mustafa!’ diyerek intikam yeminiyle ülkesine geri dönmüştü. Yakışıklı ve ünlü oyuncuyu seyirci bu kez yeni intikam planları, hırsları ve Filinta Mustafa’ya karşı yapacağı şovuyla izleyecek.  
 
Yönetmenliğini Osman Kaya’nın üstlendiği; Başrollerinde, Onur Tuna, Berrak Tüzünataç, Serhat Tutumluer, Rıza Kocaoğlu, Nur Fettahoğlu, Cem Uçan, Mustafa Avkıran , Suavi Eren, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Asena Tuğal, Mürşit Ağa Bağ, Yosi Mizrahi, Wilma Elles, Ercan Demirel, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Ebubekir Öztürk, Ceyhun Ergin, Emre Canpolat, Engin Yüksel, Selin Deveci, Sencer Serta Çakal, Uğur Yıldıran, Burcu Çoban, Gülşah Şahin, Yiğit Uçan, Mustafa Yıldıran, Gurur Çiçekoğlu, Batın Deniz Uçan, Şahin Karakuş, Özgür Onan, Yavuz Sepetçi,  Duru Alkış, Bartuğ Bedirhan Yayla, Muhammed Kerem Şahin ve konuk oyuncular Özcan Varaylı, Mustafa Uzunyılmaz ve Hakan Eratik’ in de yer alacağı, Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisi 33. Bölümüyle 6 Kasım Cuma ve her Cuma Saat 20:00'da TRT 1’de…
Editör: TE Bilisim