İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Erdal Beşikçioğlu gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ve iddialı teaser’larıyla şimdiden adından söz ettirmeye başlayan “Reaksiyon” dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Eylül ayında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizide dünyanın her yerinde özel operasyonlara katılmış kahraman bir bordo bereliyi canlandıran İbrahim Çelikkol, karakterine hazırlanırken birçok eğitime de katıldı.
 
Çelikkol, bordo berelilerin aldıkları eğitimler arasında yer alan paraşütle atlama, pusu, kaçma kurtulma, taktik alanı, hedef tahribi gibi eğitimleriyle birlikte kara, hava ve su altı eğitimlerinde de bulundu. Eğitim süreci boyunca eğitim aldığı timdeki arkadaşlarıyla hep bir arada olan Çelikkol, bu süreçte tam bir asker gibi yaşadı.
 
Bir grup cesur adam ve kadının tarihin akışını değiştirmek uğruna hayatlarını ortaya koymalarının hikayesini anlatan Reaksiyon, Eylül’de başlıyor.
 
Yapımını Reaksiyon Film’in üstlendiği, senaristliğini Ozan Aksungur ve Emre Özdür’ün yaptığı Reaksiyon’un yönetmen koltuğunda ise Onur Tan oturuyor. Proje danışmanlığını Bahadır Özdener ve Başar Başaran’ın üstlendiği dizinin sanat yönetmenliğini ise Nilüfer Çamur yapıyor. Projenin konsept danışmanlığını ise Cüneyt Aysan üstleniyor.

Editör: TE Bilisim