Son zamanların en çok okunan kitaplar listesinde ilk sıralarda yer alan “Kahperengi” romanı dizi oluyor.
 
Kanal D’de ekrana gelecek dizinin yapımını Most Production üstleniyor. Senaryosunu Mahinur Ergun’un kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Gül Oğuz ve M.Çağatay Tosun yapıyor. Özgü Namal ve İbrahim Çelikol’un başrollerini paylaştıkları dizi, Ocak ayında izleyiciyle buluşacak.

 
Kasabanın yoksul  ve güzel  kızı  Narin   azmi ve zekası  sayesinde  büyük güçlüklerle eğitimini tamamlamış  ve  her şeyi ,  zalim geçmişini arkada bırakarak büyük şehirde   kendisine  yepyeni  ve başarılı bir  hayat kurmuştur . .   Geçmişten gelen büyük aşkı  Fırat  tekrar karşısına hiç beklemediği birisinin nişanlısı olarak çıkarken,  sildiğini sandığı   o zor yıllar  kalbini ve   muhteşem yaşamını paramparça ederek  Narin’i ele geçirir.  Sermet  , sınırsız serveti ve karanlık gücüyle Narin’i yıllardır izleyen ve onun karşısına çıkacağı güne kendisini hazırlayan  eski hayaletlerden birisidir.
 
Dizide Narin karakterini Özgü Namal canlandırırken, Narin’in çocukluk ve tek aşkı Fırat karakteri için ise İbrahim Çelikkol kamera karşına geçiyor. Çılgın  karanlıklar prensi  Sermet ise Mustafa Üstündağ tarafından canlandırılıyor.

İbrahim Çelikkol ve Özgü Namal uzun bir aradan sonra 'Kahperengi' ile sevenleriyle buluşacak.
Editör: TE Bilisim