Yıllardır büyük bir başarıyla devam eden, Kurtlar Vadisi Pusu’da, çok önemli bir karakteri canlandıran Kaan Girgin, “Diziye yeni dahil oldum. 7 senedir bu sektörden ayrıydım. Böylesine prestijli bir diziden teklif almak bana gurur verdi ve koşa koşa geldim. Nazar boncuğu bir dizide yer almaktan dolayı sevinçliyim.” dedi.
 
Sektörden ayrı olduğu dönemde yurt dışında da faaliyetleri olan kendi işletmelerinin başında durduğunu söyleyen Kaan Girgin, 7 yıldır sektörden ayrı olmasının sıkıntı yaratıp yaratmayacağının sorulması üzerine, “Bu rolde yer almak için 7 sene antrenman yaptım bir nevi. 7 yıl ticaret yaptım, dizide de çok güçlü bir iş adamını oynuyorum.”  dedi.
 
“BEĞENEREK İZLEDİĞİM DİZİNİN İÇİNDE YER ALMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM”
 
“Kurtlar Vadisi’nde sizi cezbeden neydi?” şeklindeki soruya usta oyuncu, “Adı üstünde ‘Kurtlar Vadisi’ daha ötesi var mı? Dünya televizyonlarında ciddi bir rekora sahip. Çok uzun bir süredir çok geniş bir kitleyi yakalayabilen çok önemli ve başarılı bir dizi. Tüm dünya izliyor. Ben de beğenerek  izlediğim bu dizinin içinde yer almaktan son derece mutluyum.” dedi.
 
POLAT KARAKTERİ BİR MARKA!
 
“Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı Polat Alemdar’ karakterini nasıl buluyorsunuz?” sorusuna ise Girgin, “Polat Alemdar karakteri bir marka, hem de çok ciddi bir marka. 12 yıldır, reytingi gittikçe yükseldiğine göre, başarısı ortada. Hem TV tarihi açısından, hem de oyunculuk anlamında çok başarılı. Biz oyuncular bir dizide hırsızı da oynayabiliriz bir aile babasını da. Önemli olan oynadığınız rolün hakkını vermektir. İnsanlar da ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ya inandıklarına göre ben Necati Şaşmaz’ı bu başarısından dolayı tebrik ediyorum”  diye yanıt verdi.
 
Editör: TE Bilisim