Yapımcılığını TMC Film’in yaptığı, Yönetmenliğini  Türkan Derya’nın üstlendiği, başrollerini Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen,  Sinem Kobal ve Kaan Yılmaz’ın paylaştığı ‘Gönül İşleri’ dizisi ilerleyen bölümlerde çeşitli sürprizlerle izleyiciyi bir hayli şaşırtacağa benziyor.
TİBET GERÇEKLERLE YÜZLEŞİYOR

Set ortamının yoğun tempo içerisinde geçtiğini belirten Kaan Yılmaz, “Dizi süreleri malum, yetiştirebilmek için herkes nefes almadan çalışıyor. Tibet çok farklı bir karakter. İlk başlarda kötü gibi gözüküyordu.  Esasında anne sevgisinden yoksun, gerçek anlamda sevginin ne olduğunu bilmeden yetişmiş. Hali ile kendince, yanlış bir sevme tarzı var. Annesi, Sevda ile nişanlandıktan sonra kendisine karşı geldiği için, biraz zorluk yaşıyor. Hafif burnu sürtünüyor şimdi. Gerçeklerle yüzleşiyor, iş aramanın ne demek olduğunu görüyor…  Sevda ile nişanlandıktan sonra Bedir ile çekişmesiyle de konu çok ilginç yerlere gidiyor. İlerleyen bölümlerde epey sürpriz var. Bana göre ortada iki adamın da sevdiği bir kadın var o çekişme bitemez… “ diyor.
SİNEM KOBAL İLE ÇALIŞMAK OLDUKÇA KEYİFLİ

'Sinem Kobal ile elektriğiniz tuttu mu?' sorusuna Kaan Yılmaz; “Sinem çok disiplinli. Sete asla geç gelmeyen, iyi bir insan. Bizim meslekte ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor, oyun vermekten tutun da, senaryosuna çalışmak, öncesinde sohbet etmek, her şey var. O yüzden Sinem Kobal ile çalışmak oldukça keyifli. Tüm ekip çok uyumlu çalışıyoruz. Bu da ekranlara yansıyordur” dedi.
BİZ BİR AÇIK VERSEK ONLAR KAPATIR

Bennu Yıldırımlar ile çalışmak nasıl sorusuna Kaan Yılmaz, “Bennu Yıldırımlar sette çok neşeli bir insan. Timuçin Esen de öyle. Onlar bizim sette ki büyüklerimiz. Onlarla karşılıklı oynamak bizim için de hem keyif hem de büyük bir şans.  Sonuçta bizden daha çok görmüş, geçirmiş ve tecrübeli insanlar. Bu yüzden hiçbir sıkıntı duymuyoruz.  Onların varlığı set de bizlerin de oyunculuğuna güç katıyor.” diye konuştu.

'Gönül İşleri'nde Timuçin Esen, Bennu Yıldırımlar gibi ünlü isimler rol alıyor.
Editör: TE Bilisim