Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ve Emre Kızılırmak'ın rol aldığı, sürükleyici hikayesiyle her hafta milyonları ekran başına toplayan Kara Para Aşk'ta  bu hafta, Ömer'in iyileşmesi için aşkla çabalayan Elif'in yürek burkan sahneleri ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünde; Elif’in kucağında kanlar içinde kalan Ömer  hastaneye kaldırılır. Kalbinden ve omuzundan vurulmuştur. Durumu  çok ciddidir. Elif ölümle pençeleşen Ömer’in başında beklerken,  onun polisliğe   devam ettiği ve Tayyar’ın peşini bırakmadığı sürece her zaman ölümle burun buruna geleceği gerçeğiyle yüzleşir. Ömer gözlerini açar açmaz Elif,  onu korumak amacıyla her şeyi göze alarak  Ömer’den gizli bir karar alır. İki sevgilinin bundan sonraki hayatlarını etkileyecek  bu önemli karar nedir?

Kardeşini Tayyar’ın adamları tarafından vurulduğunu öğrenen Hüseyin deliye döner. Ömer komadayken   vicdan azabıyla yanıp kavrulan Hüseyin, Tayyar’ın karşısına çıkar. Hüseyin ve Tayyar karşılaşması bu kez Tayyar’ın hayatına mal olabilecek bir iz bırakacaktır.

Doktor Giray’ın ölümünün ardından muhbir olduğu konusunda dikkatleri üstüne çeken Pelin Ömer’in vurulmasındaki hatasıyla iyice zan altında kalır. Başarılarla dolu meslek hayatı tehlikeye girmiştir, üstelik Ömer’in durumundan o da kendisini sorumlu hissetmektedir. Arda Pelin’e destek olmak için çırpınır. Arda bu arada Hüseyin’den şüphelenmeye devam etmektedir. Arda, Hüseyin’in  Tayyar’ın adamı olduğunu öğrenebilecek midir?

Gözaltı süresi dolan Metin tutuklu yargılanmak üzere cezaevine atılır. Nilüfer’e yaptıkları yüzünden pişmanlık duyan Metin, Mert’in ziyaretiyle şaşkına döner. Ziyaret sırasında Mert’in dostane bir bir sohbet için gelmediğini fark eder.  Mert abisine  Nilüfer’den uzak durmayacağını ve Metin hapisteyken onu kendisine aşık edeceğini söyler.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon’un yazdığı “KARA PARA AŞK”  24. bölümüyle 12 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de Atv’de...
Editör: TE Bilisim