Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun rol aldığı, geçtiğimiz sezona damga vuran Kara Sevda'nın yeni sezon tanıtımı nefes kesti. Yayına girmeden saatler öncesinde sosyal medya mecrası Twitter'da TT olan dizinin su altından geçen tanıtımı izleyenleri derinden etkiledi.
 
Kara Sevda'nın yeni tanıtımında Kemal, Nihan ve Emir'in sular altında geçen sahneleri yeni bölümlerde hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağının sinyalini verdi.
 
Dizide; Kemal'in, Emir'i vurması, Nihan'ın ise hamile olduğu haberini aldıktan sonra ikiz kardeşinin öldüğünü öğrendiği  sezon final bölümü çok konuşulmuştu. Nihan'ın kardeşi Ozan'ın ölümünden Kemal'i sorumlu tutması yeni  sezonda ikilinin düşman aşıklara mı dönüşeceği sorusunu akıllara getirdi.
 
 

KEREM ALIŞIK KARA SEVDA'ya tutuldu!
 
Kara Sevda'nın kadrosuna Kerem Alışık dahil oldu.
 
Sevilen oyuncu dizide Ayhan Kandarlı karakterine hayat verecek. Alışık, Kemal'in intikam hikayesinde kilit bir rol oynayacak Ayhan karakteri için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti.
 
Yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaryosunu Burcu Görgün ve Özlem Yılmaz'ın kaleme aldığı Kara Sevda, Eylül ayında Star TV'de ekrana gelecek...

Editör: TE Bilisim