Ay Yapım imzalı Kara Sevda dün akşam nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. 15 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak sezon final bölümüyle ekranlara ara verecek olan dizide heyecan doruğa tırmandı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Kemal'in Nihan'a veda ederek Asu ile nişanlanması izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Bölümde; Kemal'in, Asu ile nişanlanacağı haberini Emir'den alan Nihan'ın yaşadığı büyük sarsıntı sosyal medyaya damga vurdu. Nihan'ın nefret ettiği Emir'e sarılarak gözyaşlarına boğulması izleyenleri derinden etkiledi. "Sensiz Olsam" etiketiyle ekrana gelen bölüm sosyal medya mecrası Twitter'da Trend Topic (TT) oldu. Kemal ve Nihan'ın buluşma noktası olan kuyu başında son kez bir araya gelerek vedalaşması ise unutulmaz anlara sahne oldu. Veda sahnesinde Nihan'ın söylemek isteyip de söyleyemedikleri hayal sahnesi olarak ekrana geldi. İki aşığın duygu yüklü sahnesi milyonları ekran başına kilitledi. Büyük beğeni toplayan bölümün final sahnesinde ekrana gelen nişan merasiminde de ipler kopma noktasına geldi.

EMİR'İN PLANI İŞLEDİ!

Emir'in; Zeynep ve Asu ile yaptığı acımasız iki ayrı planı kusursuz ilerledi. Asu' ya şantaj yapan Emir, karanlık gecenin görüntülerini ondan almayı başardı. Kemal'e kız kardeşi olduğunu söylemekle Asu'yu tehdit eden Emir zafere ulaştı. Öte yandan Zeynep'le yaptığı anlaşma ile de Ozan'ın tutuklanmasına neden oldu.

SEZON FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

15 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak 35.bölümüyle sezon finali yapacak olan dizide Kemal ve Nihan'ı bekleyen sürpriz gelişmeler ekrana gelecek.

Kemal, Nihan'ı affedecek mi?, Kemal ve Nihan kavuşacak mı?, Emir işlediği tüm günahlardan kurtulmayı başarabilecek mi?, Kemal; Asu'nun Emir'in kız kardeşi olduğunu öğrenecek mi? ve Tutuklanan Ozan'ı neler bekliyor? gibi merakla beklenen sorular yanıt bulacak...


Editör: TE Bilisim