Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun
 
 
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2014 / Cumartesi
Yayın Saati  : 20.00
 
Yapımcı                   : Yapım Atölyesi

Yönetmen               : Kartal Çidamlı

Senaryo                   : Savaş Korkmaz, Hakan Kandal

Oyuncular   : TİMUR ACAR, SERA TOKDEMİR, ERDİNÇ GÜLENER, ŞEMSİ İNKAYA, SİNAN ÇALIŞKANOĞLU, YILDIRIM MEMİŞOĞLU, UMUT OĞUZ, BİHTER DİNÇEL, MEHTAP BAYRI, EDA ÖZERKAN, DUYGU YILDIZ, DİLŞAD ŞİMŞEK, CEM EMÜLER, BİRSEN DÜRÜLÜ, CEREN ŞEKERCİ, EMRE MELEMEZ, ERMAN BURMALI, AYÇA KURU, VURAL MERİÇTAN, FATİH DOĞAN, ALİHAN SAKMAN, ONUR  ÖZAYDIN, FARUK KARAÇAY, İLTER AKÇEBE, EZGİ ERDOĞAN, GAMZE OZAN.


Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan KERTENKELE'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikâyesi…



8.Bölüm Özeti:
 
Komiser Ünsal, çalınan ve ardından esrarengiz bir şekilde malikâneye gönderilen tablonun sırrını çözmeye çalışmaktadır. Kertenkele, tabloyu malikâneye Ünsal’ın adıyla göndererek Hale’nin evine dönmesini sağlamış böylece Ünsal’ı bir süre için de olsa malikâneden uzaklaştırmayı başarmıştır.
 
Mekânından tablonun çalınmasıyla deliye dönen Kenan ise tabloyu Kara Faruk adında neredeyse süper kahraman özelliğinde bir adamın aldığını öğrenir. Tabloyu malikâneye kimin gönderdiğini araştıran Ünsal da Kara Faruk’tan haberdar olur. Ünsal’ın Kara Faruk’un aslında Kertenkele olduğunu anlaması uzun sürmeyecektir.
 
Artık hem Deli Kenan hem de Ünsal, Kara Faruk’un peşindedir. Kertenkele ise Kara Faruk olarak tablonun yerini öğrenirken arkasında bir işaret bırakmıştır. Bu işaret Zehra’nın ismidir. Kenan, Kara Faruk’u yakalamak için Zehra’yı yem olarak kullanacaktır.
 
'Kertenkele' dizisinin oyuncuları toplu halde.
Editör: TE Bilisim