Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen ilk bölümüyle seyirciden büyük ilgi gördü. 

Sosyal medyada en çok etkileşim alan dizi olarak öne çıkan ve gece boyu trend’lerin üst sırasında yer alan ‘Kırmızı Oda’, AB ve ABC1 reyting kategorilerinde birinci olarak Türkiye’yi ekran başına kilitlediğini kanıtladı.


‘Kırmızı Oda’nın açılışında yer alan “Hep birlikte şiddete dur diyelim” mesajı büyük takdir toplarken, sosyal medyada da en çok konuşulan konularında başında yer aldı. İlk bölümün kahramanları Meliha ve Nesrin’in trajik hikayeleri de geceye damga vurdu. 

‘Kırmızı Oda’nın ilk bölümünde başlayan bu hikayeler, önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Meliha (Evrim Alasya), Nesrin (Hande Doğandemir) ve Mehmet’in (Salih Bademci)  karakter yolculukları birkaç bölüm daha izleyiciyle birlikte olacak. 

Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği ‘Kırmızı Oda’da Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı rol alıyor.

‘Kırmızı Oda’nın finalinin ardından yayınlanan ikinci bölüm fragmanı da ikinci bölüm için şimdiden beklenti yarattı.

2. bölüm fragman
https://youtu.be/VNsNxCfJXmk

Editör: TE Bilisim