Kurt Seyit ve Şura İstanbul’un geçtiğimiz akşam yayınlanan sezon tanıtımı büyük yankı uyandırdı. Fahriye Evcen’in Mürvet karakteriyle ilk defa ekrana geldiği tanıtımda, Kurt Seyit, Mürvet’le imam nikahıyla evleniyor. Şura'nın gözyaşlarını tutamadığı bu sahneler Seyit ve Şura aşkının yaşayacağı büyük çıkmazı işaret ediyor.

Yeni sezonda sürprizlerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kurt Seyit ve Şura’da şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak. Sezon finalinde Petro ve Billy’nin hazırladığı tuzakla hapse mahkum edilen Seyit, Barones’i öldürenin kendisinin olmadığı anlaşılınca mahkumiyetten kurtulacak. Seyit’le kavuşmaya dair ümidini hiç yitirmeyen Şura ise eskisinden çok daha güçlü bir kadın olarak izleyici karşısına çıkacak.

Birbirlerine duydukları aşktan başka hiçbir şeyleri olmayan Seyit ve Şura’nın yolları sürpriz bir şekilde Mürvet ve annesi ile kesişecek ve bu kesişme hiç hesapta olmayan gelişmelerin yaşanmasına yol açacak.

KURT SEYİT’İN ZOR KARARI

Fahriye Evcen’in canlandıracağı Mürvet, Bulgar göçmeni bir Türk Kızı. Bulgaristan’daki savaş yıllarında annesinden ayrılmak zorunda kalan Mürvet, yıllar sonra İstanbul’da annesine kavuşacak.


Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen; Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Fahriye Evcen’in rol aldığı Kurt Seyit ve Şura Eylül’de Star TV’de…

Fahriye Evcen "Kurt Seyit İstanbul'da" dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kurt Seyit'in imam nikahlı ikinci eşi Mürüvet'i canlandıracak.

FRAGMAN LİNKİ: http://www.youtube.com/watch?v=szneSerh7e4

 



Editör: TE Bilisim