Kurt Seyit ve büyük aşkı Şura’nın İstanbul günleri, kolaj bölümle Pazar akşamı yeniden ekranda. Yakında yeni bölümleriyle ekrana gelecek diziyi özleyenler için hatırlatma özelliği taşıyan özel bölümler Pazar akşamı yayınlanacak.

Kurt Seyit ve Şura’nın hayatı baştan sona değişiyor

İşgal altındaki İstanbul, yaşadıkları tarifsiz acılardan sonra Kurt Seyit ve Şura’nın son durağı olur. Pera’daki Şeref Oteli onlar için yeni bir umut kapısıdır. Otelin Kırımlı sahibi Ahmet Yahya ile akrabası Ali dayı, Kurt Seyit ve Şura’nın hayatının akışını baştan sona değiştirecektir.

Öte yandan Celil’e olan imkansız aşkı yüzünden İstanbul’a gelen Güzide artık Ahmet Yahya’nın eşidir. Kurt Seyit ve Şura bilmeden Güzide’nin hayatını altüst edecek bir aşk sınavı vermesine sebep olurlar.

Bir gemide zor şartlar altında İstanbul’a ayak basacakları günü bekleyen Petro ve Celil’e bekledikleri izni, Kurt Seyit’in gelecekteki en büyük düşmanı verir.

Teslimat için yola çıkarılan silahlar bütün tedbirlere rağmen İngiliz askerlerin dikkatinden kaçmaz. Şeref oteli ve Kurt Seyit’in geleceği tehlikeli bir viraja girer. Kurt Seyit’e yardım edebilecek tek bir kişi vardır. Kurt Seyit, Şura’ya yalan söyleme pahasına tarafını seçecektir.

Yapımcı          : Ay Yapım
Senaryo         : Ece Yörenç
Yönetmen      : Hilal Saral
Müzik             : Toygar Işıklı


Oyuncular      : Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu,  Ushan Çakır, Tolga Savacı, Sacide Taşaner, Engin Şenkan, Osman Alkaş, Melisa Aslı Pamuk, Durukan Çelikkaya, Edip Tepeli, Demet Özdemir, Seda Güven, Aslı Orcan, Elçin Songu, Neşe Baykent, Mehmet Yılmaz, Berk Erçer, Dogu Alpan, Zerrin Nişancı, Oral Ozer, Barış Alpaykut, Selçuk Sazak, Emek Erel, Atay Gergin, Atilla Kılıç, Sümeyra Koç, Filiz Kaya, Sarpcan Köroglu...

Yayın günü:     24 Ağustos PAZAR
Yayın Saati:     22.30 –KOLAJ



Editör: TE Bilisim