Kırmızıgül,twitterda yaptığı açıklamada hikayesini kaleme aldığı ve genel yönetmenliğini üstlendiği Benim İçin Üzülme’nin son televizyon projesi olacağını, sinemada ulaşmak istediği hedeflerinden dolayı bu anlamlı dizi ile final yaptığını ve bundan sonra sadece hikayeleriyle ekranda olacağını belirtti.

Bir çok dizinin ratinge kurban gittiği dönemde, bütün gözler Kırmızıgül’ün 6 Kasım’da izleyiciyle buluşacak olan yeni projesinde. Kırmızıgül, “babam kadar sevdiğim” dediği Hilmi Topaloğlu’na armağan ettiği yeni dizisi için “Her bölümü sinema filmi gibi çekilen dizimiz çarpıcı hikayesiyle yürekleri yakacak.” dedi ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Çekimleri üç ülkede gerçekleşen, dev kadroya ve dev bütçeye sahip Karadeniz draması Benim İçin Üzülme, hem hikayesiyle hem de oyuncu kadrosuyla bir hayli iddialı.


Fragmanlarıyla büyük beğeni toplayan dizinin yapımcılığını Murat Tokat, yönetmenliğini ise Serkan Birinci üstleniyor. Benim için Üzülme, farklı kültürlere ve farklı hayatlara sahip insanların aşkın gücüyle nasıl birleştiğini anlatıyor. Yüreklere dokunacak, sevda masalı tadında dizi, her salı saat:20.00’De Atv ekranlarında olacak.



Editör: TE Bilisim