İkinci sezon tanıtımı Kibariye'nin seslendirdiği "Sil Baştan" şarkısıyla ekrana gelen dizide bu sezon dengeler değişiyor. Sude ve Asım Şekip Kaya'nın olaylı düğününde; Yaman'ın, Mira'ya ayrılmak istediğini söylemesi ve Serezler'in geçirdiği kazada Ender'in hayatını kaybetmesiyle dizi geçtiğimiz sezon final bölümüne nokta koymuştu. Medcezir bu akşam, yaşanan olayların üzerinden geçen 3 ayın ardından Altınkoy'a dönüşle ekrana gelecek.  Medcezir'in oyuncuları ve senaristi Ece Yörenç ikinci sezonun ipuçlarını Milliyet Cadde ile paylaştı.

ECE YÖRENÇ (SENARİST)

*Senarist olarak Medcezir'in tanıtımı için "Sil Baştan" şarkısını seçtiniz? Neden Sil Baştan?
Çünkü hayat devam ediyor. Etmeli... Medcezir de tüm heyecanıyla, duygusuyla, aşkıyla, hüznüyle kahkahasıyla devam etmeli… “hayat gibi”... Böyle bir sezon planlarken, Şebnem Ferah’ın şahane şarkısının bütün durumu özetlediğini düşündük... Kibariye yorumu da, içlerindeki hüznü şahane yansıttı…

*Hayranları diziyi heyecanla bekliyor...
Medcezir’in sıkı takipçileri var. Aynı bölümü birkaç kez izliyorlar internetten. Ve Onlara mesajım ; sakin olun, unutulmaz bir sezon daha bizi bekliyor.

SERENAY SARIKAYA (MİRA)

*Medcezir'in "Sil Baştan" şarkısıyla yayınlanan 2.sezon tanıtımı ses getirdi. Siz bu sezonu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bence Kibariye' de Sil Baştan' da çok büyük etki yarattı. Medcezir’e de çok yakıştı:) Sahiden her şey sil bastan Medcezir'de bu sene. Herkes başladığı yere dönüyor, sıfıra… Hepimizi zorlayacak, sorgulayacak, gerçeğe dönmeye zorlayacak olaylarla dolu yeni bir sezon… Medcezir olgunlaşma evresinde bu sene…

*Yaman ve Mira aşkı bu sezon fırtınalı mı olacak?
Yaman ve Mira'yı bu sezon çok zor bir süreç bekliyor.

*Medcezir'in 2. sezonu için hayranlarına nasıl bir mesaj vermek istersiniz?

Geçtiğimiz sezon gösterdikleri ilgi ve destekleri için çok teşekkür ederim. Bu yıl da umarım yine hep beraber oluruz.

ÇAĞATAY ULUSOY (YAMAN)

* Bu sezonu nasıl değerlendiriyorsunuz? Altınkoy'da dengeler değişecek mi?
Yeni sezonun nasıl olacağı bizim için de büyük bir merak konusu. Ece Yörenç, bize de çok fazla ipucu vermiyor. Altınkoy’da neler olacak, seyirciyle birlikte biz de öğrenmiş olacağız.

* Yaman ve Mira'yı neler bekliyor?
Fragmanda da gördüğünüz gibi Yaman ve Mira ayrılık kararı aldı. Tabii bu ayrılık kararında Mira’nın ailesinin de büyük etkisi var. Hikayenin nasıl sonuçlanacağı, belirttiğim gibi bizim için de merak konusu ;)

*Medcezir'in 2. sezonu için hayranlarına nasıl bir mesaj vermek istersiniz?

Medcezir sürprizlerle dolu ikinci sezonu ile 12 Eylül’de izleyici karşısında olacak. Biz de ekip olarak, karakterin başına neler gelecek konusunda meraktayız. Desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.

HAZAR ERGÜÇLÜ (EYLÜL)

* Bu sezonu nasıl değerlendiriyorsunuz? Altınkoy'da dengeler değişecek mi?
Çok heyecanlı bir sezona hazırlandık. Her şey bambaşka olacak diyebilirim :)
Medcezir bu sezon da ilk sezon gibi çok kaliteli ve heyecan dolu olacak. Sürprizlerimiz var :)

METİN AKDÜLGER (ORKUN)

*Özlemiş misiniz seti?
Evet, bütün ekibi çok özlemişim ve onlarla tekrar yeni bir hikâye anlatmak çok keyifli ve heyecan verici. Umarım bu keyif ve heyecanla izleyicilere sevecekleri bir hikâye anlatırız. Altınkoy sakinleri hayatlarında büyük değişimler, yolculuklar yaşadılar ve geldikleri bu noktada zaten Altınkoy artık aynı Altınkoy değil. Yeni sezon bence yeni değişimler ve yolculuklarla çok daha heyecanlı bir sezon olacak.

*Medcezir hayranlarına 2.sezon için nasıl bir mesaj vermek istersiniz?


Biz ekip olarak Medcezir izleyicilerine heyecanlı ve renkli bir hikâye anlatmak istiyoruz, kendilerini bu renklerin içine bırakıp koltuklarına yaslandıkları zaman umarım sevecekleri güzel bir hikayeyi onlarla paylaşabiliriz. Tüm samimiyetimle söylüyorum, biz onlarla tekrar bir araya geleceğimiz için çok heyecanlı ve mutluyuz, umarım bu enerjimiz onlara da geçer, birlikte güzel bir sezon geçiririz.

TANER ÖLMEZ (MERT)

- Mert,sezon final bölümünde annesini kaybetti. Şimdi izleyicinin karşısına nasıl bir Mert çıkacak?
Mert ikinci sezona yaşadığı kayıp sebebiyle tabi ki biraz daha durgun ve duygusal başlayacak. Ama ne olursa olsun Mert'i Mert yapan özellikleri yani esprili ve neşeli hali yine değişmeyecek.

-Mert -Eylül cephesinde neler olacak?
Mert biraz daha olgunlaşıyor. Mert ile Eylül cephesinde bazı değişiklikler olacak, özellikle de Mert açısından. Bu sezonun temposu çok yüksek ...
Editör: TE Bilisim