Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi “Emanet” dizisinin başarılı oyuncusu Melih Özkaya, dizi projesine ilişkin merak edilenleri ve oyunculuğun keyifli yanlarını MAG okurları ile paylaştı. 

“Ali karakteri için görüşmeye gittiğimde yönetmenimiz, direkt “sen Ali komisersin” dedi. Sonrasında karakter analizini okuduğumda da bu karakterde kendimden çok şey gördüm. Dizinin prime time’da yayınlanacak olması ve tüm dünyada izlenecek olması da beni çeken en önemli unsurlardandı” diyen Melih Özkaya sözlerine şöyle devam etti: “Günlük dizilere karşı bir önyargı var. Ancak Emanet dizisi haftalık dizilerle reyting konusunda savaşacak hatta çoğu haftalık diziyi geride bırakacak grafiklere sahip. O yüzden içinde olduğum projeden çok memnunum.”

Dizinin kariyerine yansıyan avantajlarından söz eden Özkaya, Emanet dizisinin kendisine çok şey kattığını ve tam anlamıyla bu diziyle kendini bulduğunu söyledi.  Başarılı oyuncu, yakın gelecekte hedeflerinizde neler var sorusuna ise “ Uzun yıllar bu işi en doğru şekilde yapmak istiyorum. Şu anda geleceğe dair tek hedefim bu” şeklinde cevap verdi. 

Editör: TE Bilisim